Uređivanje stavki liste u sistemu SharePoint Online

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Postoje dva načina da uredite stavku na listi SharePoint . Možete da uredite jedne stavke u prikazu liste, što je podrazumevani metod. Ili, da biste još više produktivni, možete da uredite nekoliko stavki u prikazu za Uređivanje brzi . Morate nivo dozvole za doprinos ili viši nivo da biste uredili stavke.

Napomena: Da li ekran izgleda drugačije nego u primerima? Administrator može imati klasični iskustvo postavite na listi ili koristite stariju verziju. Ako je tako, pogledajte članak Dodavanje, uređivanje ili brisanje stavki liste. Ako ste vlasnik liste, vlasnik lokacije ili administrator, pogledajte članak Prebacivanje podrazumevanog iskustvo za liste ili biblioteke dokumenata iz novih ili klasični korake da biste podesili podrazumevani iskustva.

Uređivanje jedne stavke u prikazu liste

 1. U u aplikaciji pokretanje Ikona „Pokretanje Office 365 aplikacije“ , kliknite na dugme SharePoint, pronađite i idite na lokaciju i zatim otvorite listu. Ako ne možete da pronađete na listi, kliknite na dugme postavke Ikona „Postavke“ , kliknite na Sadržaj lokacije, a zatim otvorite listu.

 2. Izaberite stavku, a zatim na komandnoj traci kliknite na dugme Uredi Ikona za uređivanje liste .

 3. Unesite informacije u listu stavki.

  Obrazac sa jednom stavkom za listu

  Mogu li da vidim prilagođene obrasce umesto podrazumevanog obrasca za listu. Za više informacija obratite se vlasniku lokacije ili liste.

  Morate uneti informacije ako oznake kolone nalazi zvezdicu * pored njega.

 4. Za stavke sa prilozima, uradite nešto od sledećeg:

  • Da biste priložili jednu ili više datoteka na listi stavki, kliknite na Dodaj priloge, pronađite datoteku i zatim kliknite na dugme Otvori. Držite pritisnut taster naCTRLključ prilikom izbora datoteke da biste priložili više od jedne datoteke.

  • Da biste izbrisali prilog, kliknite na X pored ime datoteke.

  Ako komanda " Dodaj priloge " nije dostupna, na listi ne podržava priloge.

 5. Kliknite na dugme Sačuvaj.

Druga mogućnost je da nakon što otvorite na listi, izaberite stavku, a zatim na komandnoj traci i kliknite na dugme Informacije o ili detalji okno dugme Otvori da biste otvorili okno sa detaljima, gde možete da prikažete i uredite svojstva stavke i uradili druge radnje.

Uređivanje nekoliko stavki u prikazu za brzo uređivanje

 1. U u aplikaciji pokretanje Ikona „Pokretanje Office 365 aplikacije“ , kliknite na dugme SharePoint, pronađite i idite na lokaciju i zatim otvorite listu. Ako ne možete da pronađete na listi, kliknite na dugme postavke Ikona „Postavke“ , kliknite na Sadržaj lokacije, a zatim otvorite listu.

 2. Na komandnoj traci kliknite na dugme Uredi brzi Ikona brzog uređivanja liste .

 3. Unesite informacije za svaku stavku liste.

  Brzi obrazac za uređivanje za listu

  Morate uneti informacije ako oznake kolone nalazi zvezdicu * pored njega.

  Ne možete da priložite datoteku liste stavki u prikazu za Uređivanje brzi .

 4. Kada završite sa uređivanjem informacije, kliknite na dugme gotovo Lista gotovo ikona .

Ostavite komentar

Ovaj članak je korisno? Ako je tako, recite nam na dnu ove stranice. Ako nije bilo korisno, javite koji je zbunjujuće ili nedostaje. Koristićemo povratne informacije da još jednom proverite činjenice, dodajte informacije i ažuriranje ovog članka.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×