Uređivanje stavke u alatki za liste

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

U Groove radnom prostoru svi članovi osim gostiju mogu uređivati stavke u alatki za liste. U SharePoint radnom prostoru vaša mogućnost da uređujete stavke zavisi od dozvola definisanih na SharePoint serveru.

Neke prilagođene alatke za liste sadrže prikaze obrazaca koji vam omogućavaju da prikažete stavke sa različitim rasporedom. Da biste promenili prikaz obrasca, na kartici Prikaz, u padajućem meniju Prikaz obrasca izaberite željeni prikaz obrasca.

  1. Izaberite stavku koju želite da uredite i pritisnite taster ENTER.

  2. Po potrebi uredite polja obrasca stavke.

    Napomena : Funkcije za uređivanje polja odgovaraju onima u Microsoft Office InfoPath obrascima. Na primer, ako izaberete polje sa obogaćenim tekstom, traka nudi iste funkcije za oblikovanje teksta kakve ima InfoPath za uređivanje obogaćenog teksta.

  3. Sačuvajte promene.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×