Uređivanje proizvoda ili usluge u Menadžeru za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Da biste uredili na postojeću stavki proizvoda i usluga u listu stavki proizvoda i usluga , u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, Ažurirajte sledeća polja:

Ime stavke      Upišite ime stavke proizvoda ili usluge.

Opis      Upišite opis proizvoda ili usluge.

Podrazumevana količina      Upišite broj tih proizvoda ili usluga koje obično uspevate istovremeno da prodate. Podrazumevana količina je 1.

Trošak po jedinici      Upišite trošak pojedinačnog proizvoda ili usluge.

Cena po jedinici      Upišite cenu pojedinačnog proizvoda ili usluge.

Napomena : Opis, cena po jedinicii Cena po jedinici polja nisu za stavke koje potiču iz vaše knjigovodstveni sistem koji se može uređivati.

Razlika između cene koštanja i cene po jedinici automatski se izračunava i prikazuje se u polju Marža.

Podrazumevani porez      Izaberite stavku Oporezivo da biste naznačili da je za stavku obavezno plaćanje poreza.

Ako ovom obrazac pristupate iz podaci o poslovnoj prilici, možete da naznačite sve popuste koje za taj proizvod ili uslugu nudite odnosno dobijate. U polje Popust upišite procenat popusta. Polja Zbir reda (pre popusta) i Zbir reda izračunavaju se automatski.

Napomena : Da biste pristupili ovom obrascu, u meniju Programa Business Contact Manager kliknite na listi proizvoda i usluga stavki. U obrascu proizvoda i usluga , izaberite stavku Uredi. Dugme " Uredi " dostupna je ako se stavka nalazi se samo u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook. Ako Menadžer za poslovne kontakte za Outlook i računovodstveni sistema integrisana, stavke na listi možete pronaći u knjigovodstveni sistem i Menadžer za poslovne kontakte za Outlook. Ovaj obrazac možete pristupiti i iz otvorene poslovna prilika. U odeljku proizvoda i usluga , izaberite stavku i zatim kliknite na dugme Uredi.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×