Uređivanje prezentacije koja je označena kao konačna (samo za čitanje)

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Označi kao konačno komanda čini prezentacije samo za čitanje, ali nije bezbednosna funkcija. Vi ili svaka osoba koja prima elektronsku kopiju prezentacije označena kao konačna možete poništiti Označi kao konačno statusa i uređujete prezentaciju.

Da biste utvrdili da li je prezentacija označena kao konačna, potražite oznaku kao ikona na statusnoj traci na donjoj levoj strani prozora programa PowerPoint, kao što je prikazano ispod. Kada ste ukloni oznaku prezentacije, na ikonu nestaje iz na statusnoj traci.

Označi kao konačno ikona prikazana u statusnoj traci programa PowerPoint, 2010.

Napomena: Više informacija o označavanju prezentaciju kao konačno, pogledajte članak Sprečavanje promena u konačnoj verziji datoteke.

  1. Otvorite prezentaciju koja je označena kao konačna.

  2. Izaberite karticu Datoteka.

  3. Izaberite stavku Informacije.

  4. Pored dozvole, kliknite na dugme Zaštiti prezentaciju, a zatim izaberite Označi kao dovršeno da biste opozvali Označi kao konačno statusa.
    Označite kao konačnu, kao u prikazu "Backstage".

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×