Uređivanje obogaćenog teksta, listu kolona u sistemu SharePoint Online

Uređivanje obogaćenog teksta, listu kolona u sistemu SharePoint Online

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Podrazumevana postavka za tekst u SharePoint listu kolona je čisti tekst. Ali tako što ćete odabrati postavku kolone poboljšani obogaćeni tekst , možete da prilagodite boju fonta, veličinu, ili stil ili naznaka teksta. Morate Uređivanje dozvola nivo ili višu Kreiranje kolone sa poboljšani obogaćeni tekst .

Kreiranje kolone sa poboljšani obogaćeni tekst

Napomena : Da li ekran izgleda drugačije nego u primerima? Administrator može imati klasični iskustvo postavite na listi ili koristite stariju verziju. Ako je tako, pogledajte članak Oblikovanje teksta ispod naslova kolona na listama. Ako ste vlasnik liste, vlasnik lokacije ili administrator, pogledajte članak Prebacivanje podrazumevanog iskustvo za liste ili biblioteke dokumenata iz novih ili klasični korake da biste podesili podrazumevani iskustva.

 1. U u aplikaciji pokretanje Ikona „Pokretanje Office 365 aplikacije“ , kliknite na dugme SharePoint, pronađite i idite na lokaciju i zatim otvorite listu. Ako ne možete da pronađete na listi, kliknite na dugme postavke Ikona „Postavke“ , kliknite na Sadržaj lokacije, a zatim otvorite listu.

 2. Na komandnoj traci kliknite na dugme Opcije prikaza Ikona opcija prikaza liste i izaberite stavku upravljanje prikazima.

  Ako opcija prikaza Ikona opcija prikaza liste nije vidljivo, uverite se da su za uređivanje liste ili izabrali jednu ili više stavki. Takođe, možda nemate dozvolu. U tom slučaju, obratite se Office 365 administratora ili vlasnika lokacije ili liste.

 3. Kliknite na ime prikaza koji želite da promenite.

 4. U odeljku kolone izaberite stavku Kreiraj kolonu.

 5. U odeljku ime i tip potvrdite više redova teksta i u odeljku Dodatne postavke kolone , u okviru Navedite tip teksta da biste dozvolili , kliknite na poboljšani obogaćeni tekst (obogaćeni tekst sa slike, tabele i hiperveze) opciju.

  Kreiranje kolone sa poboljšani obogaćeni tekst

 6. Kliknite na dugme U redu.

Uređivanje kolone poboljšani obogaćeni tekst

 1. U u aplikaciji pokretanje Ikona „Pokretanje Office 365 aplikacije“ , kliknite na dugme SharePoint, pronađite i idite na lokaciju i zatim otvorite listu. Ako ne možete da pronađete na listi, kliknite na dugme postavke Ikona „Postavke“ , kliknite na Sadržaj lokacije, a zatim otvorite listu.

 2. Izaberite stavku, a zatim na komandnoj traci kliknite na dugme Uredi Ikona za uređivanje liste .

  Ne možete da uređujete kolone sa poboljšani obogaćeni tekst u prikazu Brzog uređivanja .

 3. U koloni poboljšani obogaćeni tekst, izaberite pero Ikonu olovke liste da biste prikazali prozor za uređivanje.

  • Da biste sačuvali, kopirate, priložite ili proverite pravopis, kliknite na karticu Uređivanje .

   Kartica "Uređivanje" liste

  • Da biste oblikovali fontova i pasusa, primenite stilove, ili da naznaka, izaberite karticu Oblikovanje teksta .

   Lista "Oblikovanje teksta"

  • Da biste umetnuli tabele, objekti, veze, datoteke ili ugrađeni kôd, izaberite karticu Umetanje .

   Lista kartica "Umetanje"

 4. Kliknite na dugme Sačuvaj.

Ostavite komentar

Ažurirani maj 31 2017

Ovaj članak je korisno? Ako je tako, recite nam na dnu ove stranice. Ako nije bilo korisno, javite koji je zbunjujuće ili nedostaje. Koristićemo povratne informacije da još jednom proverite činjenice, dodajte informacije i ažuriranje ovog članka.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×