Uređivanje ili štampanje PowerPoint propratnih sadržaja u programu Word

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete da odštampate propratne sadržaje iz PowerPoint, ali ako želite da koristite funkcije uređivanja i oblikovanja programa Word, možete da radite i štampate pomoću Word.

U otvorenoj prezentaciji, uradite sledeće:

 1. Izaberite stavke Datoteka> Izvezi.

 2. U okviru Izvezi kliknite na dugme Kreiraj propratni sadržaj, a zatim u okviru Kreiranje propratnog sadržaja u programu Microsoft Word kliknite na dugme Kreiraj propratni sadržaj.

  Kreiranje propratnog sadržaja u programu Word

 3. U polju Slanje u Microsoft Word izaberite željeni raspored stranice, a zatim uradite nešto od sledećeg:

  • Da biste nalepili sadržaj koji želite da ostaju nepromenjeni kada se ažurira sadržaj u originalnoj PowerPoint prezentaciji, kliknite na dugme Nalepi, a zatim kliknite na dugme u redu.

  • Da biste se uverili da sve ispravke originalne PowerPoint prezentacije odražavaju u Word dokument, kliknite na dugme Nalepi vezu, a zatim kliknite na dugme u redu.

   Dijalog „Slanje u Microsoft Word“

   Prezentacija se otvara kao Word dokumenta u novom prozoru. Možete da uredite, štampanje ili da sačuvate kao i sa bilo kog Word dokumenta.

   Propratni sadržaj onakav kako izgleda u programu Word

U otvorenoj prezentaciji, uradite sledeće:

 1. Izaberite stavke datoteka > Sačuvaj i Pošalji.

 2. U okviru Tipovi datoteka, kliknite na dugme Kreiraj propratni sadržaj, a zatim u okviru Kreiranje propratnog sadržaja u programu Microsoft Word, kliknite na dugme Kreiraj propratni sadržaj.

 3. U dijalogu Slanje u Microsoft Office Word izaberite željeni raspored na stranici i izvršite jednu od sledećih radnji:

  • Da biste nalepili sadržaj koji želite da ostaju nepromenjeni kada se ažurira sadržaj u originalnoj PowerPoint prezentaciji, kliknite na dugme Nalepi, a zatim kliknite na dugme u redu.

  • Da biste se uverili da sve ispravke originalne PowerPoint prezentacije odražavaju u Word dokument, kliknite na dugme Nalepi vezu, a zatim kliknite na dugme u redu.

   Dijalog „Slanje u Microsoft Word“
   prezentacija se otvara kao Word dokumenta u novom prozoru. Možete da uredite, štampanje ili da sačuvate kao i sa bilo kog Word dokument.

U otvorenoj prezentaciji, uradite sledeće:

 1. Kliknite na Dugme Microsoft Office Slika dugmeta , postavite pokazivač Objavi, a zatim kliknite na dugme Kreiraj propratni sadržaj u programu Microsoft Office Word.

  Kreiranje propratnih sadržaja u programu Word

 2. U dijalogu Slanje u Microsoft Office Word izaberite željeni raspored na stranici i izvršite jednu od sledećih radnji:

  • Da biste nalepili sadržaj za koji želite da ostane statičan ili nepromenjen kada se sadržaj u originalnoj PowerPoint 2007 prezentaciji ažurira, izaberite stavku Nalepi i kliknite na dugme U redu.

  • Da biste se uverili da sve ispravke originalne PowerPoint 2007 prezentacije odražavaju u Office Word 2007 dokument, kliknite na dugme Nalepi vezu, a zatim kliknite na dugme u redu.

   Napomene: 

   • Ako izaberete stavku Lepljenje veze, svaki put kada otvorite Word 2007 dokument koji sadrži povezane prezentaciju, bićete upitani da biste prihvatili ili odbili sve ispravke koje su napravljene u povezane prezentaciju.

   • Nemojte da premeštate Word 2007 datoteku propratnog sadržaja zato što se veza, kao i u slučaju svih povezanih datoteka, može lako raskinuti. Da biste uklonili probleme sa povezivanjem, sve datoteke treba da budu u vezi sa PowerPoint 2007 prezentacijom u istoj fascikli, a zatim povezane, tako da veze funkcionišu ukoliko odlučite da narežete prezentaciju na CD.

 3. Otvorite Word, a zatim Štampanje propratnih sadržaja.

Rad oko problemi sa izvozom

Proces izvoza prezentacije da biste Word koristi mnogo memorije. Duže i veće datoteke više izazov za programe i da biste dovršili proces. Ako dobijete poruku o grešci koja kaže,„PowerPoint i potpisi u Microsoft Word” pokušajte proces ponovo nakon prvog ponovnog pokretanja računara i otvaranja PowerPoint. Ponovnim pokretanjem računara će oslobađa memoriju za proces izvoza i imate druge programe zatvoreno tokom procesa će uradite isto.

Ako imate veoma velike datoteke koje još uvek nisu u potpunosti izvozi, možete da uradite operacije Sačuvaj kao prezentacije kako bi drugi kopiju. Iz koje kopirate, uklonite slajdove koje već izvesti, a zatim pokretanje drugog izvoza preostale slajdove koji treba da se izvoze. Kada to drugi izvoz proces završi, kombinovanje dve .docx datoteke u jednu.

Povratne informacije o problemima sa izvoz Word

Ako ste zadovoljni pouzdanost ovu funkciju, Pošaljite nam povratne informacije.

Takođe pogledajte

Povezivanje ili ugrađivanje PowerPoint slajda

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×