Uređivanje detalja o projektu

Uređivanje detalja o projektu

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kad napravite projekat u programu Project Web App, možda ćete zaključiti kako morate da promenite neke opšte informacije o projektu, kao što su ime projekta, opis ili vlasnik. Način na koji unosite izmene u postojeći projekat se razlikuje u zavisnosti od toga da li je reč o projektu SharePoint liste zadataka, gde se zadacima upravlja pomoću liste zadataka na lokaciji projekta, ili o projektu preduzeća, gde se zadacima upravlja u programu Project Web App.

Napomena :  Ako je potrebno, možete i da promenite predložak koji se koristi za projekat. Više informacija potražite u članku Promena predloška projekta.

Da biste uredili detalje projekta SharePoint liste zadataka, uradite sledeće:

 1. Idite na stranicu Detalji projekta :

  • U programu Project Web App, na traci za brzo pokretanje izaberite stavku Projekti. Kliknite na ime projekta koji uređujete da biste otvorili lokaciju projekta. Na traci za brzo pokretanje lokacije projekta izaberite stavku Detalji projekta.

  • Na lokaciji projekta, na traci za brzo pokretanje izaberite stavku Detalji projekta.

 2. Promenite informacije na stranici Detalji projekta, a zatim na kartici Projekat, u grupi Projekat kliknite na dugme Sačuvaj.

 3. Kad unesete izmene u projekat, na kartici Projekat, u grupi Projekat kliknite na dugme Zatvori.

Da biste uredili detalje projekta preduzeća, uradite sledeće:

 1. Otvorite projekat za uređivanje.

 2. Ako koristite Project Server 2013: na traci za brzo pokretanje, u okviru imena projekta izaberite stavku Detalji projektaili bilo koju drugu vezu do stranice sa informacijama o projektu, da biste izmenili.

  Ako koristite Project Server 2016: prikazaće se direktno u odeljku Detalji projekta da unesete promene.

 3. Kad unesete ispravke, na kartici Projekat, u grupi Projekat kliknite na dugme Sačuvaj da biste sačuvali izmene i objavili ih kako bi drugi mogli da ih vide.

 4. Na kartici Projekat, u grupi Projekat kliknite na dugme Zatvori. Možete odabrati da prijavite projekat ili da ostane odjavljen.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×