Uputstva za preuzimanje uzoraka podataka za DAX i model podataka

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako ste novi u modelovanje podataka u programu Excel i Power Pivot programskog dodatka, verovatno želeti da biste počeli da odmah gnjecenje se neke uzorke podataka u radnoj svesci. Odlično mesto za početak je Uzorak podataka za Power Pivot, dostupne na Veb lokaciji CodePlex Veb lokaciji. Ovo je isti uzorak podataka korišćen u Power Pivot uputstva i primeri u mnogim Data Analysis Expressions (DAX) referenca teme.

Savet:  Uzorci podataka su upakovani u jednu .zip datoteku tako da sve datoteke možete preuzeti odjednom. Preuzimanja možete pronaći u fascikli „Preuzimanja“ na vašem računaru. Da biste dekomprimovali datoteke, kliknite desnim tasterom miša na ime datoteke i izaberite stavku Izdvoj sve.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×