Upućivanje i primanje Lync audio poziva

Važno   Ovaj članak je mašina prevedeno, vidimo Odricanje odgovornosti. Molim vas pronađite Engleska verzija ovog članka ovde za svoje preporuke.

Možete napraviti i primate telefonske pozive sa Lync, kao i tradicionalni telefon. Treba ti samo zvučnika vašeg računara i mikrofon ili za slušalice spojen na Vaš kompjuter.

Upućivanje telefonskog poziva

  1. U glavnom prozoru Lync , ili pronalaženje kontakta u svojoj listi kontakata, ili u polju za pretragu otkucajte ime osobe.

  2. Postavite pokazivač na spisak kontakata osobe i kliknite na ikonu telefona:

  3. Kada se poziv prihvati, koristite audio kontrole da biste isključili ton, ponovo uključili ton itd. Detalje potražite u sledećem odeljku.

Kontrole audio poziva

Postavite pokazivač iznad ikone telefona/mikrofona na dnu prozora razgovora da biste pristupili kontrolama, a zatim uradite nešto od sledećeg:

  • Da biste stavili poziv na čekanje, kliknite na Stavi poziv na čekanje.

  • Da biste privremeno isključili zvuk, kliknite na Privremeno isključi ton.

  • Da biste promenili audio uređaj, izaberite karticu Uređaji i potom izaberite uređaj koji želite da koristite.

Snimak ekrana kontrola audio poziva

Odgovaranje na telefonski poziv

Kada vas neko pozove, obaveštenje iskače na ekranu. Uradite nešto od sledećeg:

  • Da biste odgovorili na poziv, kliknite bilo gde u oblasti fotografije.

  • Da biste odgovorili trenutnom porukom umesto da koristite audio ili video, izaberite stavku Opcije, a zatim izaberite stavku Odgovori putem trenutne poruke.

  • Kliknite na dugme Zanemari da biste odbili poziv.

  • Da biste odbili poziv i izbegli druge pozive, izaberite stavku Opcije, a zatim izaberite stavku Podesi na „Ne uznemiravaj“.

Vrh stranice

Napomena   Mašinsko prevođenje Odricanje odgovornosti: ovaj članak je preveden od strane kompjuterski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašine prevodi da pomogne engleski govori korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologije. Jer u članku bio mašina prevedeno, to mogu da sadrže greške u vokabular, sintaksu i gramatiku.

Primenjuje se na: Office 365 End User, Lync 2013 for Office 365Da li su vam ove informacije koristile?

Da Ne

Kako da je poboljšamo?

255 preostalo znakova

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!

Promeni jezik