Upravljanje zadatke na mobilnom uređaju

Upravljanje zadatke na mobilnom uređaju

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Microsoft Teams za obrazovanje omogućava korisnicima da objavi poruke, potvrdite izbor obaveštenja, otvorite datoteke i upravljanje njihove dodeljene od njihove iOS ili Android mobilnim uređajima. U mobilnom zadatke, nastavnici možete da kreirate i sačuvate zadatke, dok studentima da priložite i uključite u svoj rad.

Microsoft Teams za mobilne uređaje još uvek nemate? Možete doći ovde.

Idite na zadatke

Prikažite sve zadatke tako što ćete dodirnuti ikonu zadatke na dnu ekrana. Pomeranje nagore ili nadole do prikaza dodeljene u prošlosti ili budućnost.

Slika ikone zadatak

Savet: Koristite ikonu "Pretraži" u aplikaciji za mobilne uređaje za pretragu za zadatak po ključnoj reči. Kada se kreira novi zadatak, objave će se pojaviti u opšte postavke kanala i studente obavešteni u odeljku njihove aktivnosti . Slede ova obaveštenja da biste otišli do dodele detalje.

Sortirati zadatke

Podrazumevano, na listi zadataka će Prikači za današnji datum. Pomeranje nagore ili nadole do prikaza dodeljene u prošlosti ili budućnost. Na tablet računaru, prebacivanje između redova i kvadratne ikone da biste pregledali zadatke tako što ćete listu ili sedmičnom prikazu. Dodirnite stavku Idi na današnji dan da biste se vratili na današnji datum.


Studentski prikaza liste zadataka na tablet računaru.

Prikaz nastavnika na mobile

Nastavnici mogu da kreiranje, uređivanje i brisanje dodeljene pomoću njihovih Microsoft Teams aplikacije za mobilne uređaje. Svaki zadatak kartica prikazuje koliko studenata prijaviti rad sada ili ako je zadatak je u stanju radne verzije.

Belešku: U ovom trenutku mogućnost da biste pregledali zadatke nije dostupna na manjim mobilnim uređajima, ali je dostupna na većim uređajima kao što je tablet računare. Podrška za redigovanje dodeljene u položenom režimu za iPad uskoro.

Da biste izmenili postojeći zadatak, idite na karticu zadatak i otvorite ga.

 • Da biste uredili zadatak, izaberite stavku Uredi. Dodirnite stavku Ažuriraj da biste sačuvali promene kada završite.

 • Da biste izbrisali zadatak, izaberite stavku Izbriši.

 • Da biste kreirali novi zadatak, dodirnite stavku + Ikona "Dodaj", a zatim izaberite novi zadatak. Odaberite stavku klase kreirate zadatak u, a zatim tapnite na dugme dalje.

Kreirajte zadatak i odaberite klase


Pomerajte se da biste uneli vaš zadatak detalje, kao što su naslov, krajnji rok i poena. Odaberite stavku više klase ili pojedinačne studentima da dodelite. Dodirnite stavku + Dodaj resurse da biste priložili referentni materijal ili radi želite studentima da biste uključili. Kada završite, izaberite stavku Dodeli. Ovo će obavestiti studentima da se doda novi zadatak.

Dodeljivanje novog zadatka prozora

 • Da biste ponovo Proknjiži postojeći zadatak, dodirnite + dodajte ikonu, a zatim iz postojećeg. Sledite uputstva da biste odabrali koju želite da ponovo da koristite, unesite željene promene i izaberite stavku Dodelizadatak. 

  Kreiranje zadatka opcije

Studentski prikaz na mobile

Studenti mogu pratiti njihove dodeljene i ih uključite u pomoću mobilne aplikacije. Pojaviće se kartica svaki zadatak na njenu krajnji rok. Stanje na vrhu kartice označava da li zadatak postalo u, vratio, istekao rok za plaćanjeili neće se uključiti u.

Prikaz učenika

Dodirnite karticu za zadatak da biste ga otvorili i prikazali detalje o zadatku.

 • Da biste uključili u zadatak, otvorite zadatak i priložite neki posao tako što ćete dodirnuti +dugmeDodaj rad i odabrati datoteke iz OneDrive ili uređaj. Dodirnite stavku Prijava. U red u biće snimljen pomoću žiga datum i vreme.

 • Da biste dodali novi poslovni zadatak već možete uključiti u pre datuma dospeća, otvorite zadatak i izaberite opoziv red u.

 • Da biste uključili zadatak ponovo kada unesete promene, izaberite ponovo prijaviti.

  Kreiranje bibliografije prozora

Dodatni resursi za nastavnike

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×