Upravljanje uslugom Yammer u usluzi Office 365

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada Yammer bio samostalno usluge, su specifične za Yammer rešenja za osnovne aspekte usluge; Ovo su drugačije od Office 365. Na primer, korisnici prijavljeni u uslugu Yammer koristeći njihove e-pošte i lozinku, administratori Podešavanje jedinstveno prijavljivanje rešenje sa alatku koja se zove Yammer SSO i koji se zove Yammer podrške za upravljanje domenima u usluzi Yammer. Kao Yammer nesmetano integriše sa sistemom Office 365, administratori mogu da upravljaju ključnih aspekata Yammer usluge u Office 365, uključujući upravljanje identitetom, domena i licencu. Ovo je slično kako administratori upravljaju druge osnovne Office 365 usluge. Dakle, preporučujemo da Yammer administratori Saznajte više o Office 365 administracija i partneri sa Office 365 administratore za efikasno upravljanje Yammer.

Ključne prednosti

Poznate nabavki iskustvo:    Office 365 je popularne oblaku produktivnost rešenje korporacije Microsoft sa milione korisnika. Yammer je uključena u većini Office 365 pretplata, što olakšava klijentima da nabavite Yammer. Od 1 februara 2016, Yammer je podrazumevano uključena u usluzi Office 365 i Yammer usluge automatski dodeli za svaki Office 365 zakupac sa Yammer pretplatu. Klijenti Upišite se za probnu verziju usluge Office 365 Enterprise E5 pretplatu, automatski se Yammer dodeli bez sve dodatne korake. Takođe, Yammer će biti aktivirana za svaki kvalifikovani Office 365 zakupac dozvoljavanja Office 365 klijente da bez teškoća dobije punu pogodnosti Yammer.

Iskustvo poznato i moćne upravljanja:    Office 365 je izgrađeno na Azure Active Directory (Azure AD), zasnovano na tehnologiji oblaka sa više zakupca direktorijum korporacije i usluga za upravljanje identitetom. Office 365 i Azure AD pružaju moćne alatke za organizacije, uključujući kompletan paket mogućnosti upravljanja identiteta (uključujući višestruke potvrde identiteta, kontrola pristupa uloga na osnovu), mogućnost povezivanja sa na lokalnim direktorijuma usluge (Omogućavanje jednom prijavljivanju na, upravljanje životnim ciklusom korisnika) i centralizovane korisnika i dozvola za upravljanje (sa moćne mogućnosti izvršavanja skripti). Ovo omogućava administratorima da upravljate Yammer kao i druge usluge Office 365 i pruža moćne alatke koje nisu dostupne kada Yammer je upravljati kao samostalni usluge.

Usaglašenosti:    Organizacija koristi od industrijske vodeći kontrole, bezbednost i privatnost obaveze usluge Office 365 kada koriste Yammer – Omogućavanje saradnju da izvrši brojnih pouzdanost. Yammer je prekriven tako što ćete na Office 365 centar za pouzdanost, koja nudi zaštitu međunarodni i regionalni standarda.

Neometano korisnika pri radu sa sistemom Office 365:    Prilikom upravljanja Yammer i drugim uslugama u sistemu Office 365, sve vam je stalo kako efikasno ove usluge se koriste u vašoj organizaciji i da su osnovne iskustva (kao što je prijavljivanje) dosledni, pa se smanjuje korisnik zabunu i interne podrške zahteva. U ovom kontekstu je važno za uslugu da biste se bez teškoća integrisan sa Office 365 iskustva. Na primer, svaki Office 365 korisnik koji ima dozvolu za Yammer će moći da lako pristup usluzi Yammer iz pokretanja aplikacija Office 365 ili pokretanje u Yammer razgovor sa SharePoint lokacije Office 365 Video Portal, a uskoro Delve i emitovanje Skype. Na ovaj način da korisnici dobiju maksimalnu vrednost iz Yammer kao deo sistema Office 365.

Upravljanje uslugom Yammer u usluzi Office 365

Ispod je lista ključnih mogućnosti kako mogućnost obratiti Yammer kao samostalni usluga i kako sada glasi kao deo sistema Office 365. Možete da vidite da Yammer osnovne usluge Office 365, a može da se bez teškoća upravljati sa Office 365, slično kao u drugim uslugama.

Mogućnost   

Upravljati kao samostalni usluge na mreži Yammer   

Yammer upravlja kao deo sistema Office 365   

Yammer dostupnost u Office 365 zakupaca

Office 365 administrator izvršava aktivaciju Yammer Enterprise.

Yammer predstavlja nesmetano aktiviran.

Prijavljivanje

Korisnici prijavljivanje sa e-pošte i lozinku.

Korisnici mogu prijavljivanje na Yammer sa svoje akreditive za Office 365.

Jedinstveno prijavljivanje

Konfigurisan da koristite Yammer SSO. Ovo će biti ukinut na 1 Dec 2016.

Konfigurišu Azure AD povezivanje sa postavkom Nametni office 365 identiteta konfigurisan za Yammer mrežu.

Upravljanje korisnicima za životni ciklus

Konfigurišu Yammer DSync. Ovo će biti ukinut na 1 Dec 2016.

Konfigurišu Azure AD povezivanje. Uskoro stiže - korisničkog profila svojstva iz Azure AD će se automatski ažurirati u usluzi Yammer. Saznajte više o Upravljanje Yammer korisnici preko njihov životni ciklus iz usluge Office 365.

Upravljanje životnim ciklusom administratora

Ručno dodavanje administratori Yammer.

Office 365 globalni administratori su automatski sinhronizuje sa Yammer.

Upravljanje licencama

Ručno sravni licence sa Yammer korisnici.

Upravljanje Yammer korisničkim licencama u usluzi Office 365

Upravljanje domenom životni ciklus

Pozovite podršku za Yammer za dodavanje ili uklanjanje domena.

Kada upravljate Yammer domeni u sistemu Office 365, domeni su automatski sinhronizuje Yammer.

Konsolidovanje besplatno Yammer osnovna mreža

Pozovite podršku za Yammer za konsolidovanje mrežama.

Korišćenje samouslužnog migracija mreže čarobnjaka za konsolidovanje mrežama.

Yammer mreža i Office 365 zakupaca

Kao Yammer se razvija iz koji se samostalno uslugu na deo Office 365, uloga Yammer mreža je razvila kao i. Takođe, Yammer usluge nabavki, upravljanje i krajnjeg korisnika iskustva bez teškoća integrisan sa sistemom Office 365. Zato važne za klijente koji ste kreirali samostalno Yammer mreža u prošlosti da biste saznali kako da se upravljati Yammer kao usluga u sistemu Office 365. Takođe, za najbolje krajnjeg korisnika i za iskustvo upravljanja, preporučuje se da jednog Office 365 zakupca je povezan sa samo jednim Yammer mreža - ako niste u ovoj konfiguraciji, preporučujemo da konsolidujete vaše mreže/zakupcima da biste premestili u ovom stanju. Da biste saznali više, Pročitajte o Yammer mreže i Office 365 zakupaca.

Najčešća pitanja o upravljanju Yammer u usluzi Office 365

Yammer Basic

P: kao Yammer pažljivo integrisan sa sistemom Office 365, da li i dalje upišite se za besplatnu Yammer mreža?

O: da. Možete i dalje se prijavite za besplatnu ponudu osnovni Yammer na www.yammer.com unošenjem e-poštu i kliknuti na dugme prijavljivanje (pod uslovom domen nije verifikovan na Office 365 zakupac koja ima Yammer pretplatu). Kada budete spremni da koristite funkcije Enterprise Yammer (kao što je mogućnost upravljanje korisnicima ili Podešavanje jednom-prijavljivanja) morate da kreirate Office 365 zakupac.

Upravljanje životnim ciklusom administratoru mreže Yammer

P: kako da upravljam Yammer administratore u usluzi Office 365?

A: bilo koji Office 365 korisnika koji je dodeljena uloga globalnog administratora će takođe izvršiti Verifikovan administrator u usluzi Yammer. Kada je ova uloga se uklanja iz korisnika, njihove verifikovan administratorskim privilegijama na Yammer bi takođe ukloniti.

  • 1 zakupca za konfiguraciju mreže 1: Ako Office 365 zakupac ima više od 1 domene, tih domena će biti sinhronizovan sa na Yammer mrežu. I globalni administratori na Office 365 zakupca (povezana sa bilo kom domenu), će biti sinhronizovan Yammer kao i.

  • 1 zakupca za mnoge konfiguraciju mreže: Ako Office 365 zakupac ima više od 1 mrežama koje su povezane sa tim, globalni administratori na Office 365 zakupac će biti sinhronizovan sa mrežom Yammer su kvalifikovani da se prijavite (potražite u odeljku "Prijavljivanje" u okviru zakupca na 1: mnogo mreža scenario za više detalja).

  • Mnoge zakupcima za konfiguraciju mreže 1: ovo nije podržana konfiguracije. Globalni administratori iz Office 365 zakupac u koji je aktiviran poslednje će biti sinhronizovan Yammer.

Aktiviranje usluge Yammer

P: Šta se dešava tačno tokom aktivacije Yammer?

A: yammer aktivacija Office 365 zakupac se povezuje sa uslugom Yammer i se automatski događa (više informacija u Yammer integracija sa sistemom Office 365). Postoje dva ključa efekte Yammer aktivaciju.

  • Office 365 zakupac povezan na mrežu Yammer za upravljanje: ovo obuhvata nadogradnje na mrežu sa mrežom preduzeća (ako je potrebno) i upravljanje životnim ciklusom administratora, tako da Office 365 globalni administratori mogu prijavljivanje na Yammer mrežu.

  • Office 365 zakupac povezani sa mrežom Yammer za prijavljivanje: Ovo omogućava korisnicima da se prijavite na Yammer mrežu sa svoje akreditive O365.

Aktiviranje i postojeće mreže

P: moje preduzeće ima besplatnu Yammer osnovne mreže na domenu contoso.com. Moje preduzeće ima i Office 365 zakupac, u koji smo verifikovan i dodali contoso.com. Kada Yammer automatski aktivira na naše Office 365 zakupac, će ga kreirate zasebnu mrežu?

O: ne. Kada Yammer aktivira na Office 365 zakupac, potražite sve postojeće mreže Yammer, i povežite Office 365 zakupac u postojeću mrežu, umesto da kreirate novu mrežu. U ovom slučaju, besplatnu contoso.com Yammer mreža biće nadogradnju na Yammer Enterprise i povezan sa Office 365 zakupca.

Aktiviranje i postojeće prijavljivanja

P: moje preduzeće ima aktivnu mrežu Yammer i možemo prijavljivanje pomoću naše e-pošte i lozinku. Naše preduzeće pokrenula usvajanja Office 365, ali ne svi korisnički nalozi su kreirani. Kao Yammer bliže se integriše sa sistemom Office 365, biće smo blokirane sa prijavljivanjem naše e-pošte i lozinku?

O: ne. Podrazumevano Yammer podržava prijavljivanje sa akreditivima ili Office 365 ili sa e-pošte i lozinku. Ako korisnik ima odgovarajuću Office 365 nalog, korisnik će tražiti da se prijavite pomoću svoje akreditive za Office 365. Da, ali ako su još uvek nemate odgovarajući Office 365 nalog, oni možete nastaviti da se prijavite pomoću e-pošte i lozinku. Takođe imajte na umu da Yammer administrator Opcionalno možete odabrati da Nametni office 365 identiteta u Yammer - ove konfiguracije jednom-prijavljivanja nameće svima da se prijavite pomoću svoje akreditive za Office 365.

Aktivacija i postojeće korisnike

P: sam postojećem korisniku Yammer mreže i prijavljivanje sa e-pošte i lozinku. Kada moja mreža je povezan sa Office 365, da li će se novi Yammer korisnički nalog?

O: ne. Prilikom prijavljivanja po prvi put pomoću Office 365 akreditiva, posle uspešne prijavljivanje, smo će pokušati da se podudara sa e-pošte za Office 365 nalog za postojećeg korisnika. Ako nešto, će kreirati novu Yammer korisnik. Za više informacija pročitajte članak Office 365 prijavljivanje za Yammer.

Upravljanje domenom životni ciklus

P: moje preduzeće je isprobavate probne pretplate na Office 365 – naš Office 365 nalog je contoso.onmicrosoft.com i imamo odgovarajućih Yammer mreža. Sada ćemo planiranje da biste proverili i dodajte contoso.com domen, će koja kreira drugi Yammer mreža?

O: ne. Kada dodajete contoso.com domena za zakupca, on će biti automatski se dodaju contoso.onmicrosoft.com mreži koja je prethodno kreirana. I korisnici sa contoso.com e-porukama mogu početi da prijavljivanja u istoj mreži.

Konsolidovanje osnovne mreže Yammer

P: moje preduzeće je Office 365 zakupac sa contoso.com domena u njoj – i aktivno koristimo odgovarajućih contoso.com Yammer mrežu. Sada ćemo želite da dodate naše podružnica domena tailspin.com u istom zakupcu, ali otkrili tu tailspin.com ima zasebnu besplatnih osnovni mrežu Yammer. Želimo tailspin.com da počnete da koristite nadređenoj mreži sa njegove upotrebe smernice - je to moguće?

O: da. Možete da koristite čarobnjak za samouslužno migracija mreže da konsolidujete tailspin.com mreže podružnice u nadređenoj mreži contoso.com.

Premeštanje podataka na mreži Yammer iz Office 365 zakupaca

P: moje preduzeće ima zakupcem sa contoso.com domena u njoj – aktivno koristimo odgovarajućih contoso.com Yammer mrežu. Stekli smo tailspin.com koji takođe ima Office 365 zakupac i mreže Yammer. Želimo da biste se premestili na tailspin.com Yammer mrežu u zakupcu contoso.com - je to moguće?

O: ne. Ne možete da premeštate Yammer mreža između zakupcima, s obzirom na mrežu usko povezan sa Office 365 (domeni, korisnici, identitet povezani). Trenutno, možete da izvezete podatke iz mreže stečena preduzeća za usaglašenost svrhe. Kada premeštate domena tailspin.com u zakupcu contoso.com, tailspin.com domena će se automatski dodaju contoso.com mreže. Kada tailspin.com korisnici kreiraju u zakupcu contoso.com, ovi korisnici će moći da se prijavite na mrežu kao novi korisnici.

Imajte na umu da podataka Yammer kretali Office 365 zakupaca razlikuje od migraciju samouslužnog mreže Yammer osnovna mreža (koji nisu povezani sa Office 365).

Kada se Yammer deo Office 365, je blisko integrisan sa sistemom Office 365 sa sledeće implikacije:

  • Životni ciklus domena:    Kada uklonite domen iz Office 365 zakupac, domena na mreži će automatski biti uklonjeni.

  • Životnog ciklusa korisnika:    Kada izbrišete korisnika iz Office 365 zakupca (pre nego što uklonite domen), korisnik je takođe izbrisane obrazac Yammer.

  • Identitet:    Svi korisnici iz originalne zakupca mora da biste premestili novog zakupca.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×