Upravljanje u Menadžeru za poslovne kontakte automatsko povezivanje e-pošte

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Korišćenjem Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, možete automatski da povežete e-poruke i iz određenih e-adresa kontakt ili poslovni kontakt. Da biste podesili automatsko povezivanje e-pošte, morate da izaberete e-adrese i lične fascikle e-pošte koji želite da povežete.

Savet: Priloge e-poruke nisu povezani sa zapisima zajedno sa e-poruke. Prilog možete da sačuvate kao datoteku, a zatim možete da povežete datoteku u istoriju komunikacije od zapis poslovnog projekta.

Kartica "e-pošta"

U odeljku Izaberite adresu e-pošte koji želite da kreirate vezu :

Traženje      Otkucajte e-adresu koju želite da pretražite.

Veza     Potvrdite izbor u poljima za potvrdu za e-adrese koje želite da napravite vezu.

Izaberite sve      Kliknite na ovo dugme da biste izabrali sve e-adrese sa liste.

Obriši sve      Kliknite na ovo dugme da biste obrisali sva polja za potvrdu i zaustavite povezivanje e-poruka.

U odeljku Pretraga i povezivanje adresa i fascikli :

Pretraga i veza     Kliknite na ovo dugme da biste započeli pretragu postojećih e-poruka koja pripada e-adrese koje ste izabrali.

Napomena: U dijalogu Povezivanje postojeće e-pošte , možete da ograničite pretragu tako što ćete izabrati Zanemari e-poštu starije odi unoseći datum.

Kartica "fascikle"

U odeljku Izaberite fascikle koje želite da napravite vezu , izaberite jednu ili više postojeće fascikle e-pošte koji želite da povežete sa zapisom.

Napomena: Znak plus pored fascikle ukazuje na postojanje potfascikli. Da biste sprečili slučajne izbor te potfascikle, Menadžer za poslovne kontakte za Outlook neće automatski izaberite te potfascikle za vas. Razvijte fasciklu da biste izabrali potfasciklu.

Izaberite sve      Kliknite na ovo dugme da biste izabrali sve fascikle na listi.

Obriši sve      Kliknite na ovo dugme da biste obrisali sva polja za potvrdu i izbore.

Kliknite na dugme za pretragu i veza za kreiranje veze ka postojeće e-poruke.

Napomena: Dugme za pretragu i veza zatamnjena i nije dostupna, dok su izabrane najmanje jednu e-adresu i jednu fasciklu.

U odeljku Pretraga i povezivanje adresa i fascikli :

Pretraga i veza     Kliknite na ovo dugme da biste započeli pretragu postojećih e-poruka koja pripada e-adrese koje ste izabrali.

Napomena: U dijalogu Povezivanje postojeće e-pošte , možete da ograničite pretragu tako što ćete izabrati Zanemari e-poštu starije odi unoseći datum.

Napomena: Da biste pristupili ovom obrascu, u meniju Programa Business Contact Manager izaberite stavku Upravljanje e-pošte automatsko povezivanje.

Više informacija u bazi podataka Menadžera za poslovne kontakte potražite u članku Upravljanje baze podataka Menadžera za poslovne kontakte.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×