Upravljanje projektima na lokaciji tima

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako dodate liste zadataka i kalendare na lokaciju tima, možete upravljati projektima i dodeljivati zadatke članovima tima.

  1. Izaberite pločicu Imate rok? u veb segmentu Prvi koraci sa vašom lokacijom.

    Pločica „Imate rok?“ u veb segmentu „Prvi koraci sa vašom lokacijom“.

  2. Kliknite na dugme Dodaj ih.

Ovim na lokaciju tima dodajete aplikacije „Zadaci“ i „Kalendar“. Zatim, možda ćete hteti da delite lokaciju tima sa ostalima koji mogu biti uključeni u projekat ili zainteresovani za njega. Ako odgovarajući ljudi već imaju pristup vašoj lokaciji tima, onda možete uroniti u planiranje projekta.

Planiranje projekta i upravljanje njim

Prvi korak u planiranju projekta je dodavanje zadataka i njihovo dodeljivanje ljudima. Kad dodate zadatke, možda ćete vam biti potrebna različita polja za hvatanje određenih informacija. Lako možete dodati kolone listi zadataka.

Kad počnete da radite na projektu, postoji nekoliko različitih stvari koje možete da uradite:

Drugi načini upravljanja projektima

Dok za neke ljude lokacija tima predstavlja odgovarajuće mesto za upravljanje projektima, neki pak mogu imati koristi od upravljanja projektima pomoću lokacije projekta ili koristeći Project Web App.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×