Upravljanje pretplatu

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete prikazati, menjanje i brisanje pretplata koristi za obezbeđivanje Reporting Services izveštaji. Možete da upravljate svaku pretplatu koju ste sami kreirali. Ako imate dozvole za Upravljanje obaveštenjima, možete da prikažete, izmena ili brisanje svaku pretplatu celoj lokaciji. Možete da upravljate samo jednu pretplatu istovremeno, a možete da samo pristup svojstva pretplate na stranici Upravljanje pretplatama izveštaja.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Prikazivanje i izmenu pretplatu

Brisanje pretplatu

Pregled statusa pretplate

Prikazivanje i izmenu pretplatu

 1. Ako biblioteka nije već otvorena, kliknite na njeno ime na traci za brzo pokretanje. Ako ime biblioteke ne pojavi, kliknite na dugme Prikaži sav sadržaj lokacije, a zatim kliknite na ime biblioteke.

 2. Postavite pokazivač na izveštaj.

 3. Kliknite na strelicu nadole, a zatim izaberite stavku Upravljanje Subcriptions.

 4. Svake pretplate identifikuje tip isporuke. Izaberite tip pretplatu da biste prikazali i promenili postojeće svojstva.

Vrh stranice

Brisanje pretplatu

 1. Postavite pokazivač na izveštaj.

 2. Kliknite na strelicu nadole, a zatim izaberite stavku Upravljanje Subcriptions.

 3. Kliknite na dugme u polju za potvrdu pored pretplatu i kliknite na dugme Izbriši.

Vrh stranice

Pregled statusa pretplate

Pretplata status se pojavljuje na stranici Upravljanje pretplate . Možete da pronađete u datoteke evidencije servera izveštaj za više informacija o isporuci izveštavanje o greškama. Upravljanje pretplatama stranica prikazuje događaj taj obrada pretplatu okidača (snimka osvežavanja ili raspored), kada je pretplata poslednji put pokrenuli i da li je uspeo.

Sledeća tabela obezbeđuje listu indikatori statusa i opis značenje.

Novu pretplatu

Pojavljuje se kada prvi put kreirate pretplatu.

Inactive

Pojavljuje se kada nije moguće obraditi pretplatu.

Greška prilikom slanja pošte: prenosa nije uspelo povezivanje sa serverom.

Ukazuje na to da na serveru ne povezati sa servera e-pošte; Ovo je poruka od oznaka za isporuku e-pošte.

Datoteka < ime datoteke > je napisan na < putanja >.

Ukazuje na to da isporuku do lokacije za deljenje datoteka je uspelo; Ovo je poruka sa oznakom tipa datoteke deli isporuke.

Došlo je do nepoznate greške prilikom pisanja datoteke.

Ukazuje na to da isporuku do lokacije za deljenje datoteka nije uspela; Ovo je poruka sa oznakom tipa datoteke deli isporuke.

Greška prilikom povezivanja u odredišnu fasciklu < putanja >. Proverite odredišnu fasciklu ili deljenom resursu postoji.

Ukazuje na to da nije moguće pronaći fascikla koju ste naveli; Ovo je poruka sa oznakom tipa datoteke deli isporuke.

Nije moguće upisati datoteku < ime datoteke > < putanja >. Pokušaj pokušajte ponovo.

Ukazuje na to da datoteka nije moguće ažurirati novijom verzijom; Ovo je poruka sa oznakom tipa datoteke deli isporuke.

Greška prilikom pisanja datoteke < ime datoteke >: < poruka >

Ukazuje na to da isporuku do lokacije za deljenje datoteka nije uspela; Ovo je poruka sa oznakom tipa datoteke deli isporuke.

< prilagođene statusa poruka >

Poruka o statusu o isporuci uspeha i neuspeha obezbeđuje isporuke oznake tipa datoteke. Ako koristite oznaku nezavisnih proizvođača ili prilagođene isporuke, poruka o statusu dodatne može biti pribavljen.

Poruka o statusu se ažuriraju kada pretplata je planirano da obradi. Ako je pretplata nikada ne dođe do (na primer, raspored nikada ne pokreće), poruka o statusu će biti ažuriran. Administratori servera izveštaja možete da pregledate reportserverservice_*.log datoteke da biste odredili status isporuke pretplatu. Za isporuku e-pošte, izveštaj o serveru datoteka evidencije uključuju zapis obrada i isporuke nalozi određene e-pošte. Datoteka za evidenciju ne obuhvata informacije o tome da li je izveštaj otvoren, ili da li isporuku zapravo je uspelo.

Ako pretplatu ne može biti isporučena (na primer, ako je server pošte nije dostupna), isporuke lokala ponovnih isporuku. Konfiguracija postavka navodi broj pokušaja da bi. Podrazumevana vrednost je 3 ponovne pokušaje. U nekim slučajevima, izveštaj može obrađena bez podataka (na primer, ako je izvor podataka van mreže), u koji izveštaj može biti isporučene bez podataka.

Za izveštaj servera e-pošte, uspešnu isporuka znači da nije bilo grešaka koje generiše tokom obrade i da na serveru povezani sa serverom pošte. Ako e-poruke u greške nije moguće isporučiti poruku u poštansko sanduče korisnika, te informacije će biti uključena u datoteci evidencije. Za više informacija o datoteka evidencije, potražite „Reporting Services datoteka evidencije” u SQL Server knjigama na mreži ili na MSDN-u.

Upravljanje neaktivan sesije

Ako pretplatu postane neaktivan, trebalo bi da da je izbrišete ili da ga ponovo aktiviram rešavanjem osnovne uslove koje sprečavaju obrađuje. Pretplata može postati neaktivne ako uslove koje sprečavaju obrada da se jave. Ti uslovi uključuju:

 • Uklanjanje ili deinstaliranje isporuke lokala naveden u pretplate.

 • Promena postavke akreditiva iz uskladištene integrisane ili podstaknuti vrednosti.

 • Promena tipa parametra ime ili podatke u definiciji izveštaj, a zatim ponovno izveštaja. Ako pretplata uključuje parametar koji više nije važeći, pretplata postaje neaktivna.

 • Izmene izveštaja zasnovanih na modela tako što ćete dodati obezbeđivanje pojedinačne stavke u modelu. Ako model uključuje modela stavke, bezbednost, možete da se pretplatite na izveštaj koji koristi tog modela kao izvor podataka.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×