Upravljanje predloženih primalaca u polja za, Cc i Bcc okvire sa automatsko dovršavanje

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada želite da dodate primaoce u Outlook e-poruku, možete da izaberete za, Cci Bcc dugmad da biste odabrali primaoca iz kontakata ili ručno unesite adresu. Ako otkucate adresu u za, Ccili Bcc poljima, primetićete da Outlook pruža predloga dok kucate. Ovih predloga su uskladišteni u Lista za automatsko dovršavanje.

Outlook pravi Lista za automatsko dovršavanje tako što ćete sačuvati imena i adrese primalaca u e-porukama koje ste prethodno poslali. Kako lista raste, ima broj predloge koji su vam ponuđena mogućih stavki. Možete da skratite listu tako što ćete ukloniti jednu ili više primalaca ili možete potpuno isključiti Lista za automatsko dovršavanje .

Koristite Lista za automatsko dovršavanje

Podrazumevano, Lista za automatsko dovršavanje opcija je uključena. Kada počnete da kucate ime u za, Ccili polje " Bcc ", Lista za automatsko dovršavanje predlaže odgovarajuće ime ili adresu.

Ako otkucate "J" znak u jednom od primaoca polja, na primer, na listi predstavlja predloženih podudaranja i prikazuje sva imena na listi koje počinju sa "J" Na listi je oplemenjen svakog znaka otkucate. Ako ste završili tako što ćete otkucati "Zaglavi", zatim Lista za automatsko dovršavanje možda se predloga slično šta vidite na sledećoj slici.

Primer liste za automatsko dovršavanje

Sa svakom e-poštom pisanje primaocima dodatne poruke se dodaju u Lista za automatsko dovršavanje.

Isključivanje Lista za automatsko dovršavanje

U dva koraka možete da zaustavite Lista za automatsko dovršavanje iz Predlaganje primaoce e-pošte.

 1. Na kartici datoteka odaberite stavku Opcije > Pošta.

  Odaberite karticu "datoteka".

 2. U okviru Slanje poruka, opozovite izbor u polju za potvrdu koristi Lista za automatsko dovršavanje za predlaganje imena prilikom kucanja u za, Cc i Bcc linije .

  Odaberite datoteku, opcije, pošta, a u okviru slanje poruka, opozovite izbor u polju za potvrdu liste za automatsko dovršavanje.

Brisanje jednog ili više predloženih primalaca u Lista za automatsko dovršavanje

Možete da uklonite jedan ili više primalaca koji se prikazuju kao predloge za Lista za automatsko dovršavanje.

 1. Unesite jedan ili više znakova u poljima za, Ccili Bcc . Zatim sa liste automatskog dovršavanja koji se pojavi izaberite neželjene predloženih primaoca koristeći tastere sa strelicama ili tako što ćete postaviti pokazivač miša iznad ime koje želite da uklonite.

  Na listi za automatsko dovršavanje, izaberite ime koje želite da uklonite i zatim izaberite stavku Izbriši.

 2. Odaberite Komanda za brisanje ili pritisnite taster Delete.

  Savet : Kada je ukloniti primalaca ime, on se neće prikazati ponovo u Lista za automatsko dovršavanje osim ako namerno ga izabrali sa liste kontakata ili otkucajte adresu za ručno. Ove radnje će adresu Lista za automatsko dovršavanje ponovo dodajte. Ako želite da biste trajno uklonili primaoca sa spiska kontakata, pogledajte članak Brisanje kontakta.

Opozovite izbor u polju Lista za automatsko dovršavanje

Možete da opozovete sve stavke trenutno u Lista za automatsko dovršavanje.

 1. Na kartici datoteka odaberite stavku Opcije > Pošta.

 2. U okviru Slanje poruka, odaberite stavku Isprazni listu za automatsko dovršavanje.

  Odaberite datoteku, opcije, pošta, a u okviru slanje poruka, kliknite na dugme isprazni listu za automatsko dovršavanje.

 3. Odaberite stavku da biste potvrdili da želite da pražnjenje liste.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×