Upravljanje predlošcima kvote

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Predlošci kvote koriste se za ograničavanje količine dostupnog skladišta na lokaciji i za slanje obaveštenja administratoru putem e-pošte kada se koristi navedena vrednost prostora.

Predlošci se primenjuju na lokacije pomoću stranice "kolekcije kvotama i zaključavanjima lokacija".

 1. Na gornjoj traci za navigaciju kliknite na vezu Upravljanje aplikacijom.

 2. Na stranici "upravljanje aplikacijama", u odeljku Upravljanje SharePoint lokacijom , kliknite na dugme SharePoint grupama za distribuciju.

 3. Na stranici SharePoint grupama za distribuciju, u odeljku Ime predloška , izaberite neku od sledećih opcija:

  • Uređivanje postojećeg predloška. Ako izaberete ovu opciju, na listi predložak za izmenu , kliknite na predložak koji želite da izmenite.

  • Kreiranje novog predloška kvote. Ako izaberete ovu opciju, konfigurišite sledeće:

   1. Predložak da biste počeli sa liste, izaberite stavku [novi prazan predložak] ili predložak na kojoj će novi predložak.

   2. U polju ime novog predloška otkucajte ime za novi predložak.

 4. U odeljku Vrednosti ograničenja prostora za skladištenje da biste ograničili maksimalni prostor za skladištenje na lokaciji, potvrdite izbor u polju ograničenje za skladištenje na lokaciji maksimalan broj i otkucajte vrednost za ograničenje u megabajtima (MB) u odgovarajućem polju.

 5. Da biste poslali upozorenje e-poštom administratoru lokacije kada on ili ona se približavate ograničenje maksimalni prostor za skladištenje, potvrdite izbor u polju za potvrdu poslali upozorenje e-poruku kada dođe do lokacija za skladištenje i otkucajte vrednost približavanje ograničenje prostora za skladištenje u MB u odgovarajućem polju.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×