Upravljanje postavki SharePoint lokacije tima

Upravljanje postavki SharePoint lokacije tima

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada su na lokaciji tima povezani grupe u sistemu SharePoint Online ili SharePoint Server lokaciju, možete da menjate postavke, informacija i dozvole za lokaciju.

Napomene : 

Promena logotipa lokacije

Lokacija tima koristite isti logotip kao grupi Office 365 na koji su povezani. Kada promenite logotip lokacije tima grupe povezani SharePoint , logotipa za odgovarajućoj grupi Office 365 promeniće se takođe.

 1. Idite na lokaciju.

 2. U gornjem desnom uglu, izaberite stavku postavke Ikona „Postavke“ .

 3. Izaberite stavku informacije o lokaciji.

  Informacije o lokaciji

 4. U okviru logotip lokacije, kliknite na dugme Promeni.

  Promena logotipa za SharePoint lokaciju

 5. Izaberite novu logotipom, kliknite na dugme Otvori, a zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

Promenite ime, opis, nivo privatnosti i lokacije klasifikacija

 1. Idite na lokaciju.

 2. U gornjem desnom uglu, izaberite stavku postavke Ikona „Postavke“ .

 3. Izaberite stavku informacije o lokaciji.

  Informacije o lokaciji

 4. Polja koja želite da promenite:

  • Ime lokacije tima (obavezno)

  • Opis (opcionalno)

  • Postavke privatnosti (opcionalno): javne znači da svima u organizaciji mogu da vide sadržaj i postane član. Privatno znači da članstvo zahteva odobrenje vlasnika lokacije, a samo članovi mogu da vide sadržaj.

  • Tim lokacije klasifikacije (opcionalno): koristi se za klasifikovanje lokaciju pomoću vrednosti kao što su interni, poverljivo, velika preduzeća uticaj, niskog preduzeća uticaj, itd. Ove vrednosti mogu da se odnose osetljivosti informacija ili faze razvoja informacije. To su određena i kreirao administrator. Više informacija potražite u članku Upravljanje kreiranja lokacije u sistemu SharePoint Online.

  SharePoint lokacije sa informacijama o dokumentu

Ovo su najčešće za lokacije. Da biste promenili druge postavke i opcije za lokaciju, kliknite na dugme Prikaži sve postavke lokacije.

Upravljanje dozvolama za lokaciju

Nivoi dozvola lokacije su zasnovani na SharePoint grupe dozvola. Članova u grupu dozvola SharePoint da posetite lokaciju bez uređivanja (posetioci lokacije), uređivanje lokacije (Članovi lokacije) ili imate potpunu kontrolu nad lokacije (vlasnici lokacija).

 1. Idite na lokaciju.

 2. U gornjem desnom uglu, izaberite stavku postavke Ikona „Postavke“ .

 3. Kliknite na dugme dozvole za lokaciju.

  Dozvole za lokaciju

Pozivanje osoba na lokaciju

Da biste osobama pristup na lokaciju, ili da dodate članove Office 365 grupe povezane sa lokacijom (preporučeni metod) ili lokacije možete da delite sa drugima bez njihovog dodavanja Office 365 grupe. Da biste osobama pružili pristup lokaciji, kliknite na dugme Pozovi osobe i odaberite nešto od sledećeg:

 • Dodavanje članova u grupu da biste dodali članove u grupu Office 365 povezane sa vašom lokacijom. Ovo je preporučeni metod. Kliknite na dugme Dodaj članove, unesite ime ili e-adresu i kliknite na dugme Sačuvaj. Članovi dodaju grupi Office 365 dodaju se grupu dozvola članova lokacije SharePoint podrazumevano i možete da uredite na lokaciji. Imaju i pun pristup Office 365 grupu resursa kao što su grupni razgovori, kalendar, itd.

 • Deljenje samo lokacije za deljenje lokacije sa drugima bez njihovog dodavanja Office 365 grupe povezane sa lokacijom. Unesite ime ili e-adresu, kliknite na strelicu nadole da biste izabrali SharePoint nivo dozvole i zatim kliknite na dugme Dodaj. Deljenje lokacije daje korisnicima pristup lokaciji, ali oni neće imati pristup Office 365 grupu resursa kao što su grupni razgovori, kalendar, itd.

  Pozivanje osoba na SharePoint lokaciju

Promenite dozvole za lokaciju

Da biste promenili nivo dozvole jedna osoba ili grupa, kliknite na strelicu nadole pored SharePoint nivo dozvole za tu osobu ili grupu i izaberite stavku Puna kontrola da biste je dodali u grupu vlasnika lokacije ili čitanje da biste ih dodali u grupu posetioci lokacije.

Napomena : Da biste prikazali sve članove grupe Office 365 povezan sa vaše lokacije i njihove SharePoint nivoe dozvola, kliknite na dugme članovi u gornjem desnom uglu lokacije.

Uklanjanje dozvole za lokaciju

Da biste uklonili nekoga ko nije član Office 365 grupe povezane sa vašom lokacijom, kliknite na strelicu nadole pored SharePoint nivo dozvole za tu grupu i izaberite stavku Ukloni.

Napomena : Uklanjanje opcija je dostupna samo za osobe ili grupe koje nisu deo Office 365 grupe.

Da biste uklonili neko Office 365 grupe povezane sa vašom lokacijom, izaberite stavku članovi u gornjem desnom uglu lokacije, kliknite na strelicu nadole pored nivoa dozvola za taj član i kliknite na dugme Ukloni iz grupe.

Uklanjanje dozvole za lokaciju

Postavke napredne dozvola

Ako ste vlasnik lokacije, videćete vezu za postavke napredne dozvole , gde možete da konfigurišete postavke dozvola dodatne SharePoint . Više informacija potražite u članku Razumevanje nivoa dozvola u sistemu SharePoint.

Koristite Windows PowerShell za postavljanje kvote skladišta i spoljno deljenje

Kvota skladišta i spoljno deljenje možete samo konfigurisati pomoću programa Windows PowerShell. Ako ste administrator, možete to da uradite tako što ćete koristiti Skup SPO lokacija. Više informacija o upravljanju grupama sa PowerShell potražite u članku Korišćenje alatke PowerShell za upravljanje Office 365 grupama.

Promenite naslov, opis i logotip za lokaciju za SharePoint Server

Kao vlasnik ili korisnik sa dozvolama potpune kontrole, možete da promenite naslov, opis i logotip lokacije Server SharePoint ...

 1. Idite na lokaciju.

 2. U gornjem desnom uglu kliknite na dugme postavke Ikona „Postavke“ ili u gornjem levom uglu, izaberite stavku Radnje na lokaciji Slika dugmeta .

 3. Izaberite stavku Postavke lokacije.

  Opcija postavke lokacije u okviru dugme "postavke"
 4. U okviru izgled i doživljajizaberite stavku naslov, opis i logotip.

 5. Ažurirajte polje " naslov ". Dodavanje ili uređivanje opcionalni Opis za lokaciju.

  Naslov, opis i logotip "postavke"
  SharePoint 2016
 6. Za SharePoint 2016 ili 2013, u okviru logotipa i opisa, uradite nešto od sledećeg:

  Izaberite stavku Iz računara, potražite sliku i kliknite na dugme Otvori.

  Izaberite stavku Iz sistema SHAREPOINT, potražite sliku na lokaciji SharePoint i kliknite na dugme Umetni.

  Za SharePoint 2010, u okviru logotipa i opisa, umetnite URL u sliku da biste koristili kao logotip.

  Naslova, logotipa i opisa "postavke"
  SharePoint 2010
 7. Unesite je opcionalni opis ili alternativni tekst. Kliknite na dugme u redu da biste sačuvali

Upravljanje dozvolama za lokaciju

Nivoi dozvola lokacije su zasnovani na SharePoint dozvole grupe. Članova u grupu dozvola da posetite lokaciju bez uređivanja (posetioci lokacije), uređivanje lokacije (Članovi lokacije) ili imate potpunu kontrolu nad lokacije (vlasnici lokacija).

Da biste osobama pružili pristup lokaciji, ili možete da dodate članove u grupu povezan sa lokacijom (preporučeni metod) ili na lokaciji možete da delite sa drugima bez njihovog dodavanja grupe.

Da biste pozvali ljude na lokaciju, možete pozovite osobe koje koriste lokacije dugme "deli". Dodatne informacije potražite u članku Deljenje lokacije.

Da biste dodali osobe sa grupom, možete da kreirate grupu, ili koristite unapred postojeće liste i dodavanje članova u toj grupi. Grupe omogućavaju različite nivoe dozvola koje svi u grupi ima, tako da je lakše da upravljate broj korisnika i šta pristup imaju. Dodatne informacije potražite u članku Kreiranje SharePoint grupa i upravljanje.

Promenite dozvole za lokaciju

Da biste promenili nivo dozvole jedna osoba ili grupa, kliknite na strelicu nadole pored nivoa dozvola za tu osobu ili grupisanje i izaberite stavku Puna kontrola da biste je dodali u grupu vlasnika lokacije ili čitanje da biste ih dodali u grupu posetioci lokacije.

Napomena : Da biste prikazali sve članove grupe Office 365 povezan sa vaše lokacije i njihove nivoe dozvola, kliknite na dugme članovi u gornjem desnom uglu lokacije.

Uklanjanje dozvole za lokaciju

Da biste uklonili nekoga iz grupe povezane sa vašom lokacijom, sledite ove korake:

 1. Idite na lokaciju.

 2. U gornjem desnom uglu kliknite na dugme postavke Ikona „Postavke“ ili u gornjem levom uglu, izaberite stavku Radnje na lokaciji Slika dugmeta .

 3. Izaberite stavku Postavke lokacije.

  Opcija postavke lokacije u okviru dugme "postavke"
 4. U okviru Korisnici i dozvole izaberite stavku Dozvole za lokaciju.

  Stavka menija korisnici i dozvole
 5. Dozvole za lokaciju, kliknite na dugme koje želite da uklonite člana iz grupe.

 6. Izaberite korisnika kojeg želite da uklonite.

 7. Izaberite stavke Radnje i Ukloni korisnike iz grupe.

 8. Kliknite na dugme U redu.

Postavke napredne dozvola

Više informacija o kako funkcionišu dozvole i postavke možete da koristite, pogledajte članak Razumevanje nivoa dozvola u sistemu SharePoint.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×