Upravljanje postavkama u SharePoint mobilne aplikacije

Upravljanje postavkama u SharePoint mobilne aplikacije

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Dodirnite meni > zupčanika postavke Ikona „Postavke“ da prikažete svoj profil, upravljanje nalozima, prikažete broj verzije aplikacije i pristupite pomoći.

SharePoint za prijavljivanje u aplikaciju pomoći

Kada pokrenete aplikaciju SharePoint , može biti zatraženo da biste dodali nalog.

Napomena: Ako niste sigurni da li koristite SharePoint Online ili SharePoint Server, pogledajte članak Kako da izaberem između SharePoint za prijavljivanje u aplikaciju opcije?

Prijavite se pomoću SharePoint Online

Dodavanje SharePoint Online nalog u aplikaciju SharePoint je lako kada ste se prijavili u Office 365 pre. Koje pratite iste korake u aplikaciji. Ako je ovo prvi put prijavite u Office 365, možete da pročitate više u temi, gde se prijavljuje Office 365.

Prijavite se pomoću SharePoint Server

Kada organizaciju pruža SharePoint Server 2019, SharePoint 2016ili SharePoint 2013 proces prijavljivanja se razlikuje od SharePoint Online. Ćete unesite Veb adresu vaše SharePoint Server da biste nastavili proces prijavljivanja. Veb adrese, poznat i kao URL, može izgledati ovako: https://portal.contoso.com

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×