Upravljanje porukama u centar za poruke

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Objava centra za poruke su važnih objava o nove i promenjene funkcijama. Ovaj članak pruža više informacija o tome šta možete da uradite sa poruka da biste sa upravljanjem promene u vašoj organizaciji.

Kliknite na poruku da biste je otvorili u oknu za čitanje. Videćete datum prestanka važenja poruke, što predstavlja datum kada poruka će automatski biti uklonjeni iz prikaza aktivni poruku. Svaku poruku sadrži rezime promena, izjavu o kako promena može da utiče i informacije o tome kako da pripremite organizacije za promenu. A uvek pružamo veze za dodatne informacije gde možete da saznate više. Dodatne informacije i dalje biti dostupne, čak i nakon isteka poruku.

Koristite dugmad prethodno i sledeće da biste se kretali između poruke.

Primer poruke napomenuti datum isteka

Koristite prikaze padajućeg menija da biste izabrali filtrirani prikaz poruka.

Centar za poruke meni "Prikazi" razvijenim da prikazuje filtere

Možete da kliknete na naslov bilo koje kolone za sortiranje poruka po rastućem ili opadajućem redosledu. Na primer, ovaj dijagram poruke sortiraju na delu po datumu.

Centar za poruke sortirane po Act po koloni

Vidite poruku koja je neko drugi mora da deluju na? Možete da delite sadržaj poruke sa bilo koji korisnik putem e-pošte:

 1. Kliknite na poruku da biste je otvorili.

 2. Izaberite stavku još > Deljenje.

 3. Dozvoljavanje Veb stranice da biste otvorili Outlook ili neki drugi klijent e-pošte na računaru.

 4. Adresa e-poruku željenom primaocu, dodajte dodatne informacije o tome kako bi trebalo da reaguju na poruku i pošaljite.

Treba da pratite sa drugom administracije da biste se uverili da znaju promena i ako uzmemo radnju? Možete da kreirate vezu za deljenje u e-poštu ili razmenu trenutnih poruka, na primer, koji će se povezuju korisnik direktno u poruku. Osobe koje delite vezu sa mora da bude administrator u Office 365 za organizaciju ili oni neće imati pristup povezane poruke.

 1. Kliknite na poruku da biste je otvorili.

 2. Izbor više > nabavi vezu.

 3. Dozvoljavanje Veb stranica za pristup ostavi. Direktna veza je kopiran u ostavu.

 4. Koristite kombinaciju tastera CTRL + V ili kliknite desnim tasterom miša i izaberite lepljenja da biste umetnuli vezu.

Sve poruke koje u centar za poruke koje je nepročitane će se pojaviti u podebljano. Otvaranje poruke Označi kao pročitano. Ako želite da biste označili poruku kao nepročitane:

 1. Kliknite na poruku da biste je otvorili.

 2. Izbor više > Označi kao nepročitano.

 3. Zatvorite poruku.

Ako vidite poruku koja se ne odnosi na vas, ili možda već reagovati na njemu, možete da uklonite poruku da biste ga uklonili iz prikaza centar za poruke. Prikaz koje vidite u centar za poruke je odnose na vaš korisnički nalog, tako da ga odbacivanjem iz prikaza ne utiče na druge administratore. Da biste odbacili poruku na dva načina:

 • Kliknite na X koje se pojavljuje sa desne strane poruke ID. Poruka je uklonjen sa liste. Ili,

 • Otvorite poruku, a zatim kliknite na dugme Odbaci na vrhu tekst.

Treba da se vratite na smenjeni poruku? nema problema.

 1. Izaberite poruke Dismissed filter iz prikaza padajućeg menija. Pojavljuje se lista smenjeni poruke.

 2. Kliknite na ikonu vrati u prethodno stanje Ikona „Osveži“ sa desne strane ID poruke i poruka je vratiti u prethodno stanje u aktivnom poruke.

Pregled centar za poruke potražite u članku Centar za poruke u usluzi Office 365. Ili, da biste saznali kako da podesite željene opcije jezika da biste uključili automatske mašinskog prevođenja za centar za poruke na poruku, pogledajte članak prevođenje za centar za poruke objavljenih poruka. Ako želite da program alternativan način da biste dobili informacije o valjanosti u realnom vremenu usluge i centar za poruke komunikacije, pogledajte reference na Pregled API komunikacije usluge Office 365.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×