Upravljanje organizacionim pristupom Microsoft to-do na vebu

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Predstavljamo vam novo iskustvo u programu Outlook na Vebu koji Microsoft podržava. Klijenti koji kliknu na ikonu zadataka u novom programu Outlook na vebu sada će se sleteti na zaduženje. To znači da će zaduženje na vebu sada biti licencirana putem razmene online, a ne u okviru planova za planiranje. Licence za izvršavanje će i dalje nastaviti da pristupaju za zaduženja za Windows, iOS i android.

Ako želite da nastavite da upravljate pristupom na vebu za vašu organizaciju, preporučujemo da razmatrate sledeće opcije:

  1. Ažurirajte konfiguraciju zakupca da biste omogućili ili onemogućili novi Outlook na vebu

  2. Ažurirajte mrežnu konfiguraciju tako da omogućite ili blokirate pristup https://to-do.Office.com

Imajte u vidu da izvršavanje koraka 2 prilikom preskakanja koraka 1 može da ostavi krajnjim korisnicima slabo iskustvo, jer postoji šansa da će otvarati nova iskustva zadataka koja pokreće aplikacija kojoj mreža omogućava da Access ne omogući. Zatim će morati da se ponovo kreću na stavku pošta ili drugu funkciju i preklopit "novi Outlook" da biste pristupili klasičnom radu zadatka.

Podsetnik: dok se na vebu više ne upravlja dozvolama za obavljanje, vidljivost pločice u pokretanju aplikacija i dalje zavisi od omogućene licence za omogućenu.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×