Upravljanje odgovorima o prikupljanju podataka

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Dijalog Upravljanje porukama za prikupljanje podataka vam pomaže u upravljanju porukama za prikupljanje podataka koje ste poslali primaocima e-pošte, kao i odgovorima na svaku od tih poruka koje ste primili u prijemno poštansko sanduče programa Microsoft Office Outlook 2007.

Dijalog „Upravljanje porukama za prikupljanje podataka“

Ako ne vidite dijalog, postupite na sledeći način da bi ste ga otvorili:

  1. Otvorite bazu podataka koja sadrži poruku kojom želite da upravljate.

  2. Na kartici Spoljni podaci , u grupi Prikupljanje podataka izaberite stavku Upravljanje odgovorima. Slika dugmeta

Dijalog će prikazati sve poruke koje su sačuvane u aktuelnoj bazi podataka. Izaberite poruku, a zatim postupite na neki od sledećih načina:

  • Redigovanje detalja poruke     Pogledajte informacije prikazane u koordinatnoj mreži i u okviru za grupisanje Detalji poruke. Koordinatna mreža će prikazati ime poruke, ime izvorne tabele ili upita, tip poruke i Outlook fasciklu u kojoj su uskladišteni odgovori. Okvir za grupisanje Detalji poruke sadrži polja koja su uključena u obrazac, relevantne datume i neke postavke poruke.

  • Prikaz ili promena opcija poruke     Kliknite na dugme Opcije poruke da biste prikazali dijalog Prikupljanje podataka pomoću opcija e-pošte . Više informacija o ovom dijalogu potražite u članku Opcije e-pošte za prikupljanje podataka.

  • Ponovno slanje poruke     Ako želite da pošaljete poruku primaocima istim ili različitim, kliknite na dugme Ponovo pošalji ovu e-poruku. Uputstva korak po korak potražite u članku ponovno slanje poruke za prikupljanje podataka.

  • Brisanje poruke     Ako vam poruka više nije potrebna, kliknite na dugme Izbriši ovu e-poruku, a zatim kliknite na dugme Da da biste to potvrdili. Svi odgovori koje dobijete nakon brisanja te poruke Outlook će tretirati kao obične odgovore na e-poruke.

Vrh stranice

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×