Upravljanje odeljcima pogrešnom beležnice u programu OneNote za Windows 8

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Iako se to retko dešava, odeljci na pogrešnom mestu mogu da se pojave ako OneNote za Windows 8 pokuša da sinhronizuje promene u beležnici, ali ne može da pronađe datoteku odeljka. Kada se to dogodi, na listi beležnica će se pojaviti ikona „Odeljak na pogrešnom mestu“.

Odeljci na pogrešnom mestu ostaju u beležnici sve dok OneNote ne otkrije novu lokaciju odeljka ili dok se odeljak na pogrešnom mestu ne premesti ili izbriše.

Da biste premestili odeljak na pogrešnom mestu u drugu beležnicu, uradite sledeće:
  1. Dodirnite da biste izabrali karticu odeljka na pogrešnom mestu koji želite da premestite.

  2. Prevucite odeljak u željenu beležnicu.

Da biste izbrisali odeljak na pogrešnom mestu iz beležnice, uradite sledeće:
  1. Dodirnite i držite karticu odeljka koji želite da izbrišete, a zatim dodirnite stavku Izbriši odeljak na traci aplikacije koja se pojavila na dnu ekrana.

  2. Potvrdite poruku upozorenja, a zatim dodirnite stavku Izbriši odeljak.

Važno : Brisanje odeljka je trajno i ne može da se opozove. Ukoliko niste sigurni da li to želite, nemojte izbrisati odeljak, već ga premestite u neki drugi deo beležnice.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×