Upravljanje neklasifikovanim beleškama u programu OneNote 2016 za Windows

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. Potražite pronađete verzija ovog članka ovde na engleskom jeziku za referencu.

Kada kreirate brze beleške (ranije „uzgredne beleške“) ili dodajete informacije u OneNote 2016 iz aplikacije Clipper ili Office Lens, beleške se čuvaju u odeljku „Neklasifikovane beleške“ (u zavisnosti od toga koliko dugo koristite OneNote, taj odeljak se može zvati „Brze beleške“).

Te beleške možete da ostavite tu gde jesu, a možete ih i premestiti na smislenije lokacije u beležnici.

Prikaz neklasifikovanih beležaka

Da biste videli da li ste vi ili OneNote prikupili neke neklasifikovane beleške:

  1. Otvorite okno beležnice tako što ćete kliknuti na ime trenutne beležnice, koja je prikazana sa leve strane odmah ispod trake. (Preskočite ovaj korak ukoliko vam je okno beležnice usidreno na ekranu.)

  2. Na dnu okna beležnice izaberite stavku Brze beleške.

    Snimak ekrana okna „OneNote 2016 beležnice“ sa istaknutim brzim beleškama

  3. U odeljku koji se pojavi („Brze beleške“ ili „Neklasifikovane beleške“) kliknite na kartice stranica sa desne strane da biste pregledali beleške prikupljene tu.

Odeljak „Brze beleške“ (ili „Neklasifikovane beleške“) funkcioniše kao bilo koji drugi odeljak beležnice. Ako niste spremni da organizujete beleške koje on sadrži, možete da koristite funkciju pretrage da biste pronašli informacije u beleškama u ovom odeljku.

Organizovanje neklasifikovanih beležaka

Nasumične stranice sa beleškama možete neograničeno da čuvate u odeljku „Brze beleške“, ali možda ćete želeti da razmotrite premeštanje stranica u druge odeljke.

Da biste premestili stranicu, uradite sledeće:

  1. Kliknite desnim tasterom miša na karticu stranice koju želite da premestite i izaberite stavku Premesti ili kopiraj.

    Snimak ekrana načina premeštanja ili kopiranja stranice u programu OneNote 2016.

  2. Kliknite na odeljak beležnice u koji želite da premestite izabranu stranicu u dijalogu Premeštanje ili kopiranje stranica, a zatim kliknite na dugme Premesti. Ako želite da premestite stranicu u odeljak u drugoj beležnici, prvo kliknite na znak + (plus) pored te beležnice na listi, a zatim kliknite na odeljak unutar liste da biste ga izabrali.

  3. Ponovite korake 1–2 za sve ostale stranice koje želite da premestite.

Savet :  Drugi način da klasifikujete beleške jeste da koristite miš. Jednu po jednu, kliknite na karticu stranice u odeljku Brze beleške, a zatim prevucite tu stranicu u drugi odeljak ili beležnicu.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden računara sistem bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×