Upravljanje korisničkim softverom u usluzi Office 365

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kao administrator Office 365 , možete da kontrolišete koji Office softver korisnicima možete da preuzmete i instalirate sa Office 365. Na izbore koje napravite na stranici softver preuzimanje postavke određuju koji softver korisnici mogu da instaliraju sa softverom stranice u Office 365. Onog izbore koje napravite, one se odnose na sve korisnike u organizaciji.

Ako odlučite da neki softver učinite nedostupnim korisnicima, oni će na stranici Softver videti poruku umesto dugmeta Instaliraj. Na primer, ako odlučite da Office učinite nedostupnim, korisnici će videti ovu poruku:

      Administrator je isključio Office instalacije. Obratite se administratoru za više informacija o tome kako da nabavite Office u vašoj organizaciji.

Odaberite koliko često želite da dobijate ispravke funkcija za Office 2016 aplikacije

Za Office 2016, morate da odaberete opciju koliko često želite da korisnici da biste preuzeli ispravke funkcija. Koji učestalost odaberete zavisi od nekoliko faktora, uključujući koliko linija poslovnih aplikacija, programske dodatke ili makroe koje su vam potrebne da biste testirali bilo kom trenutku da postoje ispravki funkcija Office, Projectili Visio. Na primer, ako koristite specijalizovane Excel radne sveske u vašem preduzeću, možda ćete želeti da biste preuzeli ispravke Funkcija samo svakih šest meseci. To vam daje vremena da biste testirali koji radnih svezaka Excel rad sa novim funkcijama koje Microsoft objavi.

Ako želite da dobijete ispravki funkcija svakog meseca, ali su drugi korisnici preuzimanje ispravki funkcija samo svakih šest meseci neki korisnici, možete ručno preuzimanje i instaliranje Office aplikacija za korisnike tako što ćete koristiti Alatka za primenu programskog paketa Office 2016. To vam daje kontrolu da biste izabrali drugu funkciju ažuriranje postavki za različite grupe korisnika.

Za više informacija, pročitajte ovaj pregled.

Ručno preuzimanje i instaliranje Office aplikacije tako što ćete koristiti alatku za primenu sistema Office 2016

Ako ne želite da korisnici sami instaliraju softver iz usluge Office 365, možete da preuzmete softver na lokalnu mrežu. Zatim, softver možete da primenite kod korisnika tako što ćete koristiti alatke za primenu i procese postojećeg softvera.

Da biste ručno primenite Office, kao i Project ili Visio, morate da koristite Alatka za primenu programskog paketa Office 2016. Alatka za primenu programskog paketa Office 2016 možete besplatno preuzeti sa Lokacije Microsoft Download Center.

Da biste Alatka za primenu programskog paketa Office 2016 i preuzmite i primenite Office, kao što su Office 365 ProPlus, korisnicima. Ako već koristite druge alatke, na primer System Center Configuration Manager, za primenu softver korisnika, možete da koristite Alatka za primenu programskog paketa Office 2016 zajedno sa tim alatke za primenu Office.

Više informacija potražite u članku Pregled sistema Office 2016 alatka za primenu.

Ručno preuzimanje programa InfoPath 2013 i SharePoint Designer 2013

Pored sistema Office, možete da preuzmete InfoPath 2013 i SharePoint Designer 2013 kako biste ih primenili kod korisnika. Možete da ih preuzmete sa lokacije Microsoft Download Center pomoću sledećih veza:

Nakon preuzimanja softvera možete da koristite alatke za primenu i procese postojećeg softvera da biste primenili InfoPath ili SharePoint Designer kod korisnika.

Dodatna razmatranja u vezi sa upravljanjem korisničkim softverom u usluzi Office 365

  • Lista Office softvera koji se pojavljuje na stranici softver preuzimanje postavke zavisi od tipa Office 365 plan koji je vaša organizacija ima.

  • Korisnici moraju biti lokalni administratori na svojim računarima da bi instalirali Office softver. Ako korisnici nisu lokalni administratori, moraćete da instalirate Office umesto njih.

  • Da bi korisnici mogli da instaliraju Office, morate da im dodelite licencu za Office 365.

  • Podrazumevano Office instalira sve aplikacije koje su uključene u svojoj verziji programa Office na računaru korisnika. Ako želite da neki korisnici da biste dobili manje aplikacije, kao što su samo Word i PowerPoint, morate da koristite Alatka za primenu programskog paketa Office 2016 za primenu Office korisnicima bez tim aplikacijama.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×