Upravljanje korisničkim nalozima koristi Skype za posao Online konektor

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Upravljanje korisničkim nalozima

Ova tema sadrži sledeće odeljke:

Napomena : Set-CsUser cmdlet se takođe obuhvata skup cmdlet komande dostupne administratorima Skype za posao online . Međutim, Set-CsUser nije trenutno moguće koristiti za upravljanje Skype za posao online, osim za postavljanje AudioVideoDisabled parametra. Ako pokušate da pokrenete cmdlet sa bilo koje druge parametra, on neće uspeti sa poruku o grešci slično ovome: Nije moguće postaviti „SipAddress”. Ovaj parametar je ograničen unutar udaljeni PowerShell zakupca.

Povratna informacija o sve u programu Skype za posao Online korisnika

Da biste dobili informacije o vašim korisnicima koji imaju omogućena za Skype za posao online, pozovite cmdlet Get-CsOnlineUser bez dodatnih parametre.

Get-CsOnlineUser

Da biste dobili informacije o jednom, nasumično izabranog korisnika (na primer, da biste koristili ovog naloga za testiranje svrhe), poziva Get-CsOnlineUser cmdlet i postavite parametar ResultSize 1.

Get-CsOnlineUser –ResultSize 1

Koji dovodi do Get-CsOnlineUser cmdlet za vraćanje informacija za samo jedan korisnik, bez obzira na to koliko korisnika u vašoj organizaciji. Da biste dobili informacije za pet korisnika, postavite vrednost parametra ResultSize na 5.

Get-CsOnlineUser –ResultSize 5

Povratna informacija za određenog korisnika u programu Skype za posao Online

Postoji više načina za upućivanja na određeni korisnički nalog kada pozivate cmdlet Get-CsOnlineUser . Možete da koristite Active Directory usluge domena (AD DS) prikaz ime korisnika.

Get-CsOnlineUser –Identity "Ken Myer"

Možete da koristite i SIP adresa korisnika.

Get-CsOnlineUser –Identity "sip:kenmyer@litwareinc.com"

Možete da koristite korisnika glavno korisničko ime (UPN).

Get-CsOnlineUser –Identity "kenmyer@litwareinc.com"

Vrati određene informacije za određene korisnike u programu Skype za posao Online

Podrazumevano, cmdlet Get-CsOnlineUser daje velike količine informacija za svaki Skype za posao online korisnički nalog. Ako ste zainteresovani samo podskup te informacije, tiho dobijeni podaci koje treba Select-Object cmdlet. Na primer, ova komanda vraća sve podatke za korisnika Ken Myer, a zatim koristi Select-Object cmdlet da biste ograničili informacije prikazuju na ekranu Ken AD DS za prikaz i plan biranja.

Get-CsOnlineUser –Identity "Ken Myer" | Select-Object DisplayName, DialPlan

Sledeća komanda daje ime za prikaz i biranja plan za sve korisnike.

Get-CsOnlineUser | Select-Object DisplayName, DialPlan

Da biste pronašli svojstva Skype za posao online korisničkog naloga, koristite sledeću komandu.

Get-CsOnlineUser | Get-Member

Vraćanje filtrirane liste korisnika u programu Skype za posao Online

Korišćenjem cmdlet Get-CsOnlineUser i LdapFilter ili Filter parametara, lako možete da vratite informacija o ciljnim skup korisnika. Na primer, ova komanda daje sve korisnike koji rade u sektoru za finansije.

Get-CsOnlineUser –LdapFilter "department=Finance"

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×