Upravljanje kalendarima objavljenim pomoću usluge objavljivanja Outlook kalendara i njihov pregled

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Obustavljena imaju Web alatke ranije koristili za upravljanje i pregledali kalendarima objavljenim pomoću usluge objavljivanja Outlook kalendara. Međutim, možete da nastavite da upravljate ili brisanje kalendara koji ste objavili pomoću Microsoft Office Outlook 2007 ili Microsoft Outlook 2010.

Proces da pratite da biste za objavljivanje kalendara na mreži i Pretplaćivanje na njih se nije promenila. Možete da se pretplatite objavljenog kalendara ako koristite program koji podržava WebCal protokol, kao što su Outlook, usluge Google Calendar ili Apple iCal. Kalendar ispravke se šalju iz programa Outlook i pretplatnika Preuzmite ispravke.

Prekid s time alatki na mreži znači da morate da koristite različite procese za pregled, uređivanje ili brisanje objavljene kalendare. Da biste pregledali objavljenom kalendaru, možete da se pretplatite na kalendar u programu Outlook. Da biste promenili ili brisanje kalendara, morate da koristite Outlook.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Pregled objavljenom kalendaru Office.com

Outlook 2010

Outlook 2007

Brisanje objavljene Office.com kalendara

Outlook 2010

Outlook 2007

Pregled objavljenom kalendaru Office.com

Napomena: Ako je kalendar objavljen sa dozvolom postavka samo pozvani korisnici mogu da se pretplate na ovaj kalendar, morate pregledati kalendar u programu Outlook.

Outlook 2010

 1. U kalendaru, u oknu za navigaciju, u okviru Moji kalendari, potvrdite izbor u polju za potvrdu za kalendar koji ste objavili.

Napomena: Proverite da li to da je potvrđen izbor samo jedan kalendar.

 1. Na kartici Početak, u grupi Deljenje kliknite na dugme Objavi na mreži i izaberite stavku Deli objavljeni kalendar.

Komanda „Deli objavljeni kalendar“ na traci

 1. U poruke sa pozivom za deljenje, izaberite URL ADRESE i zatim pritisnite kombinaciju tastera CTRL + C da biste kopirali u Windows ostavu.

 2. Zatvorite poruke sa pozivom za deljenje.

 3. U kalendaru, na kartici Početak , u grupi Upravljanje kalendarima kliknite na dugme Otvori kalendar, a zatim izaberite stavku Sa Interneta.

Komanda „Otvori kalendar sa interneta“ na traci

 1. U dijalogu Novi pretplate na Internet kalendare kliknite na polje URL adresa, a zatim pritisnite kombinaciju tastera CTRL + V da biste nalepili URL adresu koju ste kopirali u koraku 3.

 2. Kliknite na dugme U redu.

Kalendar se otvara u programu Outlook i novu stavku kalendara će se pojaviti u oknu za navigaciju u okviru Ostali kalendari.

Napomena: Ako kalendar ne pojavi, uverite se da ste promenili prefiks URL ADRESE iz webcals: / / da webcal: / / u korak 6.

Outlook 2007

 1. U kalendaru, u oknu za navigaciju, u okviru Moji kalendarikliknite desnim tasterom miša na kalendar koji ste objavili.

 2. Kliknite na dugme Objavi na internetu, a zatim kliknite na dugme Deli objavljeni kalendar.

 3. U poruke sa pozivom za deljenje, izaberite URL ADRESE i zatim pritisnite kombinaciju tastera CTRL + C da biste kopirali u Windows ostavu.

 4. Zatvorite poruke sa pozivom za deljenje.

 5. Otvorite Veb pregledač.

 6. U traku za URL adresu, opozovite izbor u bilo koju stavku i zatim pritisnite kombinaciju tastera CTRL + V da biste nalepili URL adresu koju ste kopirali u koraku 3.

Napomena: Sledeći koraci su zasnovani na pomoću programa Windows Internet Explorer kao Veb pregledača. Dijalozi koji vidite može da se razlikuju ako koristite neki drugi Veb pregledač ili prilagodili bezbednosne postavke.

 1. Kada budete upitani da li želite da dozvolite ovoj Veb lokaciji da otvori program na računaru, kliknite na dugme Dozvoli.

Dijalog „Dozvoljavanje veb lokaciji da otvori program“

 1. Kada budete upitani da Veb lokacija želi da otvori Veb sadržaj pomoću ovog programa na računaru, kliknite na dugme Dozvoli.

Dijalog „Bezbednost u programu Internet Explorer“

 1. Kada budete upitani, Dodajte ovaj Internet kalendar u programu Outlook i Pretplaćivanje na ispravke, kliknite na dugme da.

Dijalog „Svi internet kalendari treba da se dodaju u Outlook“

 1. Ako vam bude zatraženo, unesite vaše Microsoft nalog.

Kalendar se otvara u programu Outlook i novu stavku kalendara će se pojaviti u oknu za navigaciju u okviru Ostali kalendari.

Vrh stranice

Brisanje objavljene Office.com kalendara

Da biste izbrisali kalendara objavljuju na lokaciji Office.com pomoću usluge objavljivanja Outlook kalendara, uradite sledeće:

Outlook 2010

 1. U kalendaru, potvrdite izbor u polju za potvrdu za kalendar koji želite da uklonite sa lokacije Office.com.

 2. Na kartici Početak , u grupi Deljenje kliknite na dugme Objavi na mreži, a zatim kliknite na dugme Ukloni sa servera.

Komanda „Ukloni sa servera“

Outlook 2007

 • U kalendaru, kliknite desnim tasterom miša na kalendar, kliknite na dugme Objavi na internetui zatim kliknite na dugme Ukloni sa servera.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×