Upravljanje i životni ciklus SharePoint moderni stranice

Upravljanje i životni ciklus SharePoint moderni stranice

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Moderna stranice u sistemu SharePoint vam dosta iste sposobnosti koje obezbeđuju stranice u klasičnom lokacije za objavljivanje. Jednom na SharePoint moderni stranica kreira, ga možete uređivati, sačuvana, objavljena i dele.  Na stranici takođe može da izbriše ili na drugu verziju u prethodno stanje. Takođe možete podesiti tok odobravanje sadržaja.

Životni ciklus stranice

New button Kreiranje Životnog ciklusa stranice počinje osnivanja.    Kada prvi put kreirate stranicu, je u stanju „lokalne” radna verzija, što znači da niko ne možete prikazati još.

Sačuvaj kao radnu verziju dugme Sačuvaj kao radnu verziju Kada sačuvate i zatvorite ovu stranicu, to je prijavljeno kao međuverzije i postaje „deljeni” radna verzija.    To znači da svako ko ima dozvole za uređivanje (ili vlasnici lokacija) možete odmah vidi i uređuje.

Dugme „Uredi“ Edga Da biste uredili stranicu, kliknite na dugme Uredi, a stranice je sada odjaviti.     Dokle god stranici je otvorena za uređivanje ili odjavljivanje, niko ne može da ga uredite. Na stranici „zaključano” dok se ne čuvaju ili odbacuju promenama ili dok je stranica objavljena. Izuzetka je da ako stranice ima nema aktivnosti za 5 minuta, sesije uređivanja će vreme i stranice će biti „otključane”. 

Odbacivanje promena Odbacivanje promena Kada ste odbacite promene, stranice se vraćaju u prethodno stanje.    To je jednaka „Opozovi radnju odjavljivanje”.

Objavljivanje dugme Objavljivanje Kada objavite stranicu tako što ćete kliknuti na dugme "objavi", to je potvrđen izbor kao „glavna” verzija i uživo „,” što znači da svako ko može da vidi vaše lokacije da biste prikazali stranicu.   

Ponovo objavite dugme Ponovo objavite Kada stranica koja je prethodno objavljena je uređena, ponovo ih objavite dugme provere na stranici, kao što su sledeći „glavna” verzija i promene idi „,” što znači da svako ko može da vidi vaše lokacije može da vidi u novu menjaju verziju.

Stranica životnog ciklusa sa odobrenjem sadržaja

Životnog ciklusa stranice sa sadržajem odobrenje uključena je samo malo drugačije kao stranice mora da odobri neko pre objavljivanja. Na odobravanje treba biti vlasnici lokacija ili osobe sa puna kontrola ili uređivanje dozvola za lokaciju.

Slede dodatni faza za stranice za objavljivanje kada se sadržaj odobrenje uključen pomoću protok. Nije uključen ovde su koraci za odobravanje tokova koje zahtevaju odobravanje više ili tokovi prilagođenim odobrenje.

Prosleđivanje za dugme "odobrenje" Prosleđivanja na odobrenje  Kada je stranica spreman za objavljivanje, autor stranice prosleđuje stranice na odobravanje.   

Na čekanju odobrenjaDok je odobrena, ostaje u stanju čekanja.

Dugme "Pregledaj odobrenja" Pregled odobrenja   Osoba koje označena kao davaoci odobrenja će se obaveštenje i videli na dugme "Pregledaj odobrenja" gde može da vidi stranice.    Davaoci odobrenja nije moguće uređivati sadržaj; Oni mogu samo odobravanje ili odbacivanje ili za sadržaj. Mogu poslati komentare zajedno sa obaveštenje koje dobija autor stranice.

Objavljena   Kada odobravanja stranice, on se objavi i prijavljene kao „velika” verziju i uživo „,” što znači da svako ko može da vidi vaše lokacije da biste prikazali stranicu.

Preporučeni način za korišćenje odobrenje sadržaja za moderni stranice je da koristite Microsoft Flow. Pogledajte članak Podešavanje stranice odobrenje da biste saznali kako da to uradite.

Ako želite da koristite metod klasični od zahtevanje odobrenja u biblioteci, pogledajte članak zahtevanje odobrenja stavki sa liste lokacije ili u biblioteci.

Ko može da uređuje stranice?

Svako date dozvole za uređivanje može da uređuje stranice. Na lokaciji tima dodavanja osobe na grupi lokacija tima ima dozvole za uređivanje podrazumevano. Na lokaciji komunikacije, samo vlasnicima lokacija i one koje ste dali dozvole za uređivanje možete da uredite.

Kada izaberete stavku Uredi na stranici, na stranici je odjavljena, što znači niko ne možete uređivati ukoliko ne sačuvate i zatvorite stranicu, odbacivanje promena ili objavite stranicu. Svaku od ovih radnji ponovo stranice prijavljuje.

Kada neko nenamerno odjavljuje stranice ili zaboravio da sačuvate i zatvorite, odbacivanje promena ili objavljivanje, stranice će automatski Sačuvajte i zatvorite nakon 5 minuta neaktivnosti.

Dve osobe ne mogu da uređujem na istoj stranici u isto vreme. Ako ima jednu osobu stranicom otvorenom za uređivanje, a druga osoba pokušava da uredite stranicu, poruka se prikazuje da je druga osoba uređuje stranice. Možete da zamolite osobu koja sadrži stranicu otvorili za uređivanje da „objavi” stranici čuvanja i zatvaranja, odbacivanje promena ili za objavljivanje. Izuzetka je da ako stranice ima nema aktivnosti za 5 minuta, sesije uređivanja će automatski vreme i stranice će biti „otključane”. 

Vlasnik lokacije ima dodatne opcije da biste zamenili odjavi osobe sa uređivanjem stranice.

Pronalaženje stranice

Stranice su uskladišteni u biblioteci stranica koja se može pristupiti tako što ćete kliknuti na stranicama u navigaciji. Ako stranica nije prikazan u navigaciji, možete da idite na Postavke lokacije Dugme „Postavke SharePoint Online javne veb lokacije“ , zatim sadržaj lokacije, i potražite Stranice lokacije.

Vraćanje prethodne verzije

 1. Idite do stranice biblioteke.

 2. Kliknite desnim tasterom miša na razmak između ime stranice i datum, a zatim iz menija izaberite stavku Istorija verzija . Možda ćete morati da se pomerite na meni da biste videli Istorija verzija.

  Ako ne vidite istorija verzija, kliknite na dugme elipsa (...) u dijalogu, a zatim izaberite stavku Istorija verzija.

  Videćete listu verzije datoteke.

  Verzija istorije dijalog sa 3 verzije.
 3. Zadržite pokazivač miša pored verziju i kliknite na strelicu nadole sa desne strane da biste dobili listu opcija u dijalogu Istorija verzija .

  Opcije istorija verzije (prikazivanje, vraćanje u prethodno stanje, brisanje)

  Kliknite na dugme Vrati u prethodno stanje.

 4. Kliknite na dugme u redu da biste vratili trenutnu verziju kao najnovije.

  Verzija potvrda izabran u dijalogu sa u redu

  Napomena: SharePoint ne ukloni stariju verziju koju ste upravo u prethodno stanje, on pravi kopiju i olakšava najnoviju verziju.

Provera stranice i umanjite iz biblioteke stranica

Preporučujemo da koristite komande " Uređivanje, sačuvajte i zatvorite, odbacite promene, i" Objavi na stranici za upravljanje provere stranice i umanjite. Međutim, možete ručno da proverite stranice i umanjite pomoću iste korake možete da koristite u bilo kojoj biblioteci dokumenata. Više informacija potražite u članku ili provera prijavljivanje datoteka u biblioteci dokumenata.

Opozivanje objavljivanja stranice

Ako više ne želite da prikazati tako što ćete drugima ili pronađeni u pretragama na stranici, možete da opozovete objavljivanje je:

 • Idite na biblioteku stranica

 • Izaberite stranicu koju želite da opozovete.

 • Kliknite na …, a zatim kliknite na dugme još.

 • Kliknite na dugme Opozovi objavljivanje.

Postavlja ovo stranice u stanje radna verzija. Na stranici će se pojaviti u rezultatima pretrage, mada. Ako ne želite da se to desi, uklonite dozvole na stranici. da biste to uradili, idite do stranice biblioteke, kliknite na dugme …, kliknite na dugme još i izaberite stavku Svojstva. Na vrhu, kliknite na dugme Deljeno sa. Zatim kliknite na dugme Zaustavi deljenje.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×