Upravljanje funkcija "pretrpanost" u sistemu Office 365 – pomoć za administratore

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kao administrator usluge Office 365, možda ćete morati da biste upravljali funkcija "pretrpanost" u sistemu Office 365. Da biste uključili funkciju "pretrpanost" uključivanja ili isključivanja za korisnike u organizaciji, morate da dovršite ovaj zadatak pomoću Exchange PowerShell.

Pogledajte članak Korišćenje alatke PowerShell sa Exchange Online i Povezivanje sa Exchange Online PowerShell detalja o korišćenju Exchange PowerShell. Morate da imate nalog koji ima najmanje ulogu administratora Exchange usluga u Office 365 i mogućnost da se poveže sa Exchange Online pomoću programa PowerShell.

Uključivanje pretrpanost pomoću Exchange PowerShell

Možete da omogućite pretrpanost ručno za poštansko sanduče tako što ćete pokrenuti cmdlet Set-pretrpanost . Takođe, možete da pregledate manje važne postavke za poštanske sandučiće u vašoj organizaciji tako što ćete pokrenuti cmdlet Get-pretrpanost .

  • Uključivanje pretrpanost za jednog korisnika koji se zove ali Belew

    Set-Clutter -Identity “Allie Bellew” -Enable $true

Isključivanje pretrpanost pomoću Exchange PowerShell

Možete da onemogućite pretrpanost ručno za poštansko sanduče tako što ćete pokrenuti cmdlet Set-pretrpanost . Takođe, možete da pregledate manje važne postavke za poštanske sandučiće u vašoj organizaciji tako što ćete pokrenuti cmdlet Get-pretrpanost .

  • Isključivanje pretrpanost za jednog korisnika koji se zove ali Belew:

    Set-Clutter -Identity “Allie Bellew” -Enable $false

Ako koristite PowerShell za masovno kreiranje korisnika, a zatim ćete morati da pokrenuti Skup pretrpanost svaki korisnik poštanskog sandučeta da biste upravljali nebitna e-pošta.

Srodne teme

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×