Upravljanje bazom podataka Menadžera za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Dijalog Upravljanje bazom podataka ima dve kartice.

  • Karticu Rezervna kopija/vraćanje u prethodno stanje možete da koristite za pravljenje rezervne kopije baze podataka, vraćanje baze u prethodno stanje ili proveru ima li u njoj grešaka.

  • Kartica " Druge baze podataka " prikazuje sve baze podataka Menadžera za poslovne kontakte. Ako ste vlasnik baze podataka, možete da izbrišete baze podataka na ovoj kartici, osim ako je to jedini baze podataka na listi.

Kartica "pravljenje rezervne kopije/vraćanje u prethodno stanje"

Napravi rezervnu kopiju baze podataka      Kreira rezervna kopija da ne biste izgubili poslovne podatke. Pre nego što deinstalirate Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, trebalo bi da napravite rezervne kopije datoteka kako biste poslovne podatke mogli da vratite u prethodno stanje ako kasnije budete ponovo vršili instalaciju.

Vrati bazu podataka u prethodno stanje      Vraća bazu podataka u prethodnu verziju, čime vas štiti od gubljenja podataka. Ako deinstalirate programski dodatak Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, a kasnije poželite da ga ponovo instalirate, možete koristiti rezervne kopije datoteka da biste poslovne podatke vratili u prethodno stanje.

Proveri ima li grešaka      Izvršava TE000129525 baze podataka radi efikasnijeg rada i proverava da li postoje greške.

Napomena : Ako niste vlasnik baze podataka, ova dugmad će biti zatamnjena, što znači da su ove opcije nedostupne.

Kartica "druge baze podataka"

Na ovoj kartici su navedene sve dodatne baze podataka Menadžera za poslovne kontakte kojima možete pristupiti. Informacije o bazama podataka sadrže i odgovore na pitanja da li je baza podataka deljena i ko je njen vlasnik.

Izbriši bazu podataka     Ako ste vlasnik baze podataka, možete je izbrisati tako što ćete je izabrati, a zatim kliknuti na dugme Izbriši bazu podataka.

Napomena : Ako niste vlasnik baze podataka ili se na listi nalazi samo ta baza podataka, ova dugmad će biti zatamnjena, što znači da je ova opcija nedostupna.

Napomena : Ova stranica je deo čarobnjaka za upravljanje bazom podataka. Čarobnjaku pristupate tako što u meniju Menadžer za poslovne kontakte postavite pokazivač na stavku Alatke baze podataka, a zatim izaberete stavku Upravljaj bazom podataka.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×