Upravljanje administratorima za kolekciju lokacija

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ovaj članak opisuje kako Administratori kolekcije lokacija možete da dodate i uklonite druge Administratori kolekcije lokacija. Objašnjeno je kako globalni administratori i SharePoint administratori mogu Dodavanje i uklanjanje administratori na neke kolekcije lokacija.

 • U Globalni administrator u Office 365 uključuje sve dozvole od kao administrator SharePoint . SharePoint administratoru da kreiranje i upravljanje kolekcijama lokacija, označite Administratori kolekcije lokacija, promenite postavke na nivou organizacije SharePoint i još mnogo toga.

 • Administrator kolekcije lokacija ima dozvolu za upravljanje kolekcijom lokacija. Kolekcije lokacija može da ima nekoliko administratore, ali samo jedan primarni administrator. Kada SharePoint administratori kreiranje kolekcije lokacija, navedite na primarni administrator kolekcije lokacija i možete da dodate druge administratore kao rezervne kopije. Administratori kolekcije lokacija nemaju pristup SharePoint Online centar administracije.

Napomena : Termin skladištenje administratora možete da dodate ili promenite termine u skladištu termina (direktorijuma uobičajenih termina koji želite da koristite u vašoj organizaciji). Da biste saznali više, pogledajte članak Dodeljivanje uloga i dozvola za upravljanje skupovima termina.

Dodavanje ili uklanjanje Administratori kolekcije lokacija (kao administrator kolekcije lokacija)

Pratite ove korake da biste dodali ili uklonili druge Administratori kolekcije lokacija iz postavke lokacije.

 1. Idite na lokaciju.

 2. Kliknite na dugme postavke Dugme „Postavke“ u obliku zupčanika , a zatim Postavke lokacije.

  Odaberite postavke i postavke lokacije
 3. U okviru Korisnici i dozvole izaberite stavku Administratori kolekcija lokacija.

  Administratori kolekcije lokacija istaknuta u okviru korisnici i dozvole
 4. Dodajte ili uklonite imena u polju „Administratori kolekcija lokacija“ i kliknite na dugme U redu.

Dodavanje ili uklanjanje Administratori kolekcije lokacija (kao Globalni administrator ili administrator SharePoint)

Pre nego što ste upravljanje administratorima za kolekciju lokacija, uverite se da imate plan za vašu kolekciju lokacija i njegove dozvole. Informacije o ovome potražite u članku Upravljanje kolekcijama lokacija i globalnim postavkama u SharePoint centru administracije. Ako ste Globalni administrator i želite informacije o dodeljivanju drugi korisnici SharePoint uloga administratora u Office 365, pročitajte članak Dodeljivanje administratorskih dozvola.

Pratite ove korake da biste dodali ili uklonili Administratori kolekcije lokacija pomoću SharePoint centru administracije:

 1. Prijavite se u Office 365 kao globalni ili SharePoint administrator.

 2. Izaberite ikonu pokretanja aplikacije za Office 365 Ikona koja izgleda kao vafl i predstavlja klik na dugme koje će otkriti više pločica aplikacija za izbor. u gornjem levom uglu i odaberite stavku Administrator da biste otvorili Office 365 centar za administraciju. (Ako ne vidite pločicu „Administrator“, nemate Office 365 administratorske dozvole u organizaciji.)

 3. U levom oknu odaberite stavke Centri administracije > SharePoint.

 4. Postavite pokazivač za koju želite da promenite administratorima kolekcije lokacija, a zatim potvrdite izbor u polju za potvrdu ispred njega.

  SPO izabrati kolekciju iz na listi kolekcija lokacija
 5. Izaberite stavku vlasnici, a zatim izaberite stavku Upravljanje administratorima.

  Dugme vlasnici SPO lokacija administratora sa upravljanje administratorima markirana.
 6. Promenite ime u polju Primarni administrator kolekcije lokacija, odnosno dodajte ili uklonite imena u polju Administratori kolekcija lokacija.

  Dijalog administrator lokacije.
 7. Kliknite na dugme Proveri imena dugme „Proveri imena“ da biste proverili da li su korisnička imena važeća.

 8. Kliknite na dugme u redu.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×