Upravljanje Skype za posao Online organizacije pomoću Skype za posao Online konektor

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Informacije o zakupcu Skype za posao online možete pronaći tako što ćete koristiti Get-CsTenant i Get-CsTenantLicensingConfiguration cmdlet.

Upravljanje Skype za posao Online zakupaca

Da biste dobili informacije o zakupcu Skype za posao online , pozovite cmdlet Get-CsTenant bez dodatne parametre.

Get-CsTenant

Da biste dobili zakupca na ime i ID, koristite ovu komandu.

Get-CsTenant | Select-Object Name, TenantID

Kada je pokrenut cmdlet kao što su Skup CsTenantPublicProvider i Podešavanje CsTenantFederationConfiguration, potreban je vrednost parametra TenantID .

Da biste pronašli informacije o tome da li licenciranja informacije za zakupca na navedeni su dostupne u centru administracije Skype za posao online , koristite cmdlet Get-CsTenantLicensingConfiguration .

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×