Upravljanje Exchange objedinjenu razmenu poruka i hostuje govorne pošte u programu Skype za posao Online

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete da upravljate Exchange objedinjenu razmenu poruka i hostovanu govornu poštu u Skype za posao online pomoću skupa komandi.

Upravljanje Exchange objedinjenu razmenu poruka i hostuje govorne pošte

Sledeće cmdlet može da se koristi za upravljanje Exchange Unified Messaging (UM) i smernice za hostovanu govorna pošta:

Cmdlet

Opis

Get-CsExUmContact

Novi CsExUmContact

Uklanjanje CsExUmContact

Podešavanje CsExUmContact

Kreira i upravlja kontakt objekte koji se koriste za usluge automatskog telefonskog sistema i pristup pretplatnika, kada je Exchange UM hostovanu uslugu.

Skype za posao online radi sa Exchange UM da pružite nekoliko vezane za glas mogućnosti, uključujući automatski telefonski sistem i pristup pretplatnika. Automatski telefonski sistem pruža način za pozive automatski odgovori i usmerena ispravne osobi. Pristup pretplatnika omogućava korisnicima da se povežete sa Exchange UM i preuzeli e-poštu, poruke, kontakte i informacije iz kalendara.

Kada Exchange UM je obezbeđen u vidu hostovanu uslugu, kontakt objekte koji se koriste za automatski telefonski sistem i pristup pretplatnika usluge mora biti kreirana pomoću Microsoft PowerShell. Ovi objekti su kreirane i upravlja njima pomoću CsExUmContact cmdlet.

Get-CSHostedVoicemailPolicy

Odobravanje CSHostedVoicemailPolicy

Upravlja hostovanu govorne pošte smernice koriste u organizaciji. Smernice za govornu poštu hostovanu Navedite kako neodgovoreni pozivi usmeravaju u uslugu Exchange UM. Ove smernice utiču na samo korisnici koji imaju omogućena za Exchange UM hostuje govornu poštu.

Da biste proverili da li je korisnik omogućen za hostuje govornu poštu, pokrenite komandu slično sledeće iz PowerShell odziv.

Get-CsOnlineUser –Identity "kenmyer@litwareinc.com" | Select-Object HostedVoiceMail

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×