Upoznajte pokretanje aplikacija za Office 365

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Office 365 pokretanju aplikacija otvara kada kliknete (ili dodirnite) ikonu pokretanje aplikacija Izaberite pokretanje aplikacija sa Office 365 portala. To je meni sa Office 365 Veb aplikacije i usluge koje imate licencu za iscrtane pločice ovako:

Pokretanje aplikacije za Office.com

Kako se koristi pokretanje aplikacija?

Na portalu Office 365 kliknite (ili dodirnite) pločicu da biste otišli na tu web aplikaciju ili uslugu. Na primer, možete odabrati Outlook da biste otišli na e-pošte ili OneDrive da biste otišli u svoju biblioteku OneDrive for Business .

Napomene : 

  • Možda ćete videti različite od njih u vaše pokretanje aplikacijaili neke od sledećih pločica. Sve zavisi od toga šta je uključeno u vašu pretplatu. Niste sigurni šta je uključeno. Pogledajte koji Office 365 proizvod ili licencu imam?

  • Preporučuje korišćenje Microsoft Edge na Windows 10, i ako nemate Windows 10, pokušajte da koristite najnovije verzije programa Mozilla Firefox ili Google Chrome.

Pločica

Šta radi

Outlook ili E-pošta

Vodi vas do e-pošte u programu Outlook na Vebu.

Kalendar

Vodi vas do kalendara u programu Outlook na Vebu.

Osobe

Vodi vas do kontakata u programu Outlook na Vebu.

Zadaci

Vodi vas do liste zadataka u programu Outlook na Vebu.

Feed za vesti

Vodi vas do SharePoint feed-a za vesti (pogledajte članak Korišćenje SharePoint feed-a za vesti).

Yammer

Vodi vas do usluge Yammer, društvene mreže vaše organizacije (pogledajte članak Upoznajte Yammer).

Lokacije

Vodi vas do matične stranice „Lokacije“ na kojoj možete da odete do lokacija timova, lokacija koje pratite i svih drugih lokacija podeljenh sa vama (pogledajte članak Pronalaženje sadržaja o sistemu SharePoint Online).

Projekti

Vodi vas do Project Web App lokacije organizacije (pogledajte članak Prvi koraci uz Project Online.

Delve

Vodi vas do usluge Office Delve, gde možete da otkrivate bitne informacije u usluzi Office 365 (pogledajte članak Šta je to Office Delve?)

OneDrive

Vodi vas do OneDrive for Business biblioteke (pogledajte članak Šta je to OneDrive for Business?).

Video

Vodi vas do lokacije Office 365 Video, gde možete da prikažete interni video sadržaj organizacije (pogledajte članak Upoznajte Office 365 Video).

Word ili Word Online

Pravi nov Word dokument u prozoru pregledača (Word Online), koji se automatski čuva u OneDrive for Business biblioteci (pogledajte Video: Šta je novo u programu Word Online).

Excel ili Excel Online

Pravi novu Excel radnu svesku u prozoru pregledača (Excel Online), koja se automatski čuva u OneDrive for Business biblioteci (pogledajte Video: Šta je novo u programu Excel Online).

PowerPoint ili PowerPoint Online

Pravi novu PowerPoint prezentaciju u prozoru pregledača (PowerPoint Online), koja se automatski čuva u OneDrive for Business biblioteci (pogledajte članak Osnovni zadaci u programu PowerPoint Online).

OneNote ili OneNote Online

Otvara OneNote beležnicu u prozoru pregledača (OneNote Online), koja se automatski čuva u OneDrive for Business biblioteci (pogledajte članak Osnovni zadaci u programu OneNote Online).

Administrator
(Dostupna samo Office 365 administratorima)

Vodi vas u Office 365 administrativni centar (pogledajte članak Office 365 centar administracije).

Sway

Vodi vas do http://sway.com, gde možete da prijavite i isprobate Sway, novu aplikaciju možete koristiti za deljenje i izražavanje ideja (pogledajte članak Prvi koraci uz Sway).

Šta još treba da znam?

Neke pločice možda neće pojaviti u vaš pokretanje aplikacija dok te funkcije se aktiviraju (to je obično rade Office 365 administratori). Na primer, ako je vaš administrator Office 365 nije aktiviran uslugu SharePoint Online, pločicu nećete videti za Delve u vaš pokretanje aplikacija.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Prilagodite Office 365 iskustvo

Pomoć za Office 365 za preduzeća – pomoć administracije

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×