Upoznajte pokretanje aplikacija za Office 365

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Office 365 pokretanju aplikacija otvara kada kliknete (ili dodirnite) ikonu pokretanje aplikacija Ikona pokretanja aplikacija u usluzi Office 365 sa Office 365 portala. Meni sa Office 365 Veb aplikacije i usluge koje imate licencu za je. Redizajniranog aplikacija pokretanje izvršili otvaranja i prebacivanje između aplikacija lakšim nego ikada tako što ističe koje koristi Office 365 aplikacije i pruža brz pristup na nedavne na mreži Office dokumente u bilo gde u usluzi Office 365. To vam pruža predstavu o kako izgleda:

Prozor pregledača sa otvorenim Office 365 pokretanjem aplikacija

Kako se koristi pokretanje aplikacija?

Iz pokretanja aplikacija Office 365 , kliknite na dugme (ili dodirnite) pločicu da biste otišli na tu web aplikaciju ili uslugu. Na primer, možete odabrati Outlook da biste otišli na e-pošte ili OneDrive da biste otišli u svoju biblioteku OneDrive for Business .

Da biste brzo možete da otvorite bilo koju Office dokumente koje ste skoro radili ili kreirajte novi tako što ćete kliknuti na dugme "novi" i izabrati Office aplikacije. Ovi dokumenti automatski se skladišti u usluzi OneDrive.

Postoje neke stvari koje možete uraditi da biste prilagodili pokretanje aplikacija.

Napomene: 

  • Možda ćete videti različite od njih u vaše pokretanje aplikacijaili neke od sledećih pločica. Sve zavisi od toga šta je uključeno u vašu pretplatu. Niste sigurni šta je uključeno. Pogledajte koji Office 365 proizvod ili licencu imam?

  • Preporučuje korišćenje Microsoft Edge na Windows 10, i ako nemate Windows 10, pokušajte da koristite najnovije verzije programa Mozilla Firefox ili Google Chrome.

Pločica

Šta radi

Outlook

Vodi vas do pošte i kalendara u programu Outlook na Vebu.

OneDrive

Vodi vas do OneDrive for Business biblioteke (pogledajte članak Šta je to OneDrive for Business?).

Word ili Word Online

Kreira novi dokument Word u prozoru pregledača (Word Online), koja se automatski čuva OneDrive for Business biblioteci (pogledajte članak Šta je novo u programu Word).

Excel ili Excel Online

Pravi novu Excel radnu svesku u prozoru pregledača (Excel Online), koja se automatski čuva u OneDrive for Business biblioteci (pogledajte Video: Šta je novo u programu Excel Online).

PowerPoint ili PowerPoint Online

Pravi novu PowerPoint prezentaciju u prozoru pregledača (PowerPoint Online), koja se automatski čuva u OneDrive for Business biblioteci (pogledajte članak Osnovni zadaci u programu PowerPoint Online).

OneNote ili OneNote Online

Otvara OneNote beležnicu u prozoru pregledača (OneNote Online), koja se automatski čuva u OneDrive for Business biblioteci (pogledajte članak Osnovni zadaci u programu OneNote Online).

SharePoint

Otvara se SharePoint, gde možete deliti rad, rad sa drugima, organizujete projekte i timovima i otkrijte osoba i informacija (pogledajte članak Prvi koraci uz SharePoint).

Timovima

Otvara se timova, radni prostor za ćaskanje Centrirani (pogledajte članak Microsoft timovima brzi Start).

Yammer

Vodi vas do usluge Yammer, društvene mreže vaše organizacije (pogledajte članak Upoznajte Yammer).

Administrator
(Dostupna samo Office 365 administratorima)

Vodi vas do vaše Office 365 administrativni centar (pogledajte članak Office 365 centar administracije).

Šta još treba da znam?

Iz pokretanja aplikacija, izaberite stavku sve aplikacije da biste videli listu abecednim redom na Office 365 aplikacija koje su vam dostupne. Odatle možete da potražite određenu aplikaciju – i zakačite u pokretanje aplikacija, ako već nije.

Neke aplikacije možda neće pojaviti u vaš pokretanje aplikacija dok te funkcije se aktiviraju (to je obično rade Office 365 administratori). Na primer, ako je Office 365 administrator nije aktiviran uslugu SharePoint Online, ne vide Delve u vaš pokretanje aplikacija.

Takođe pogledajte

Personalizovanje utiska Office 365

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×