Upoznajte pokretanje aplikacija za Office 365

Office 365 pokretanje aplikacija se otvara kada kliknete (ili dodirnete) pokretanje aplikacija ikonu Ikona pokretanja aplikacija u usluzi Office 365 sa Office 365 portala. To je meni sa Office 365 veb aplikacijama i uslugama za koje imate licence. Redizajnirano pokretanje aplikacija olakšava otvaranje i prebacivanje između aplikacija tako što ističe najčešće korišćene Office 365 aplikacije i pruža brz pristup nedavnim Office dokumentima na mreži sa bilo kog mesta u usluzi Office 365. Ovo vam pruža predstavu o tome kako to izgleda:

Prozor pregledača sa otvorenim Office 365 pokretanjem aplikacija

Kako se koristi pokretanje aplikacija?

Iz Office 365 pokretanja aplikacija kliknite na pločicu (ili je dodirnite) da biste otišli do te veb aplikacije ili usluge. Na primer, možete izabrati Outlook da biste otišli do e-pošte ili OneDrive da biste otišli do OneDrive for Business biblioteke.

Takođe možete brzo da otvorite bilo koje Office dokumente na kojima ste nedavno radili ili da kreirate novi tako što ćete kliknuti na dugme „Novo“ i izabrati Office aplikaciju. Ti dokumenti se automatski skladište u usluzi OneDrive.

Postoje neke stvari koje možete uraditi da biste prilagodili pokretanje aplikacija.

Napomene: 

  • Možda ćete videti neke od sledećih pločica ili neke druge u pokretanje aplikacija. Sve zavisi od toga šta je uključeno u pretplatu. Niste sigurni šta je uključeno? Pročitajte članak </c0>Koji Office 365 Business proizvod ili licencu imam?</c0>

  • Preporučujemo vam da koristite Microsoft Edge u sistemu Windows 10, i ako nemate Windows 10, pokušajte da koristite najnovije verzije programa Mozilla Firefox ili Google Chrome.

Pločica

Šta radi

Outlook

Vodi vas u e-poštu i kalendar u programu Outlook na vebu.

OneDrive

Vodi vas do OneDrive for Business biblioteke (pogledajte članak Šta je to OneDrive for Business?).

Word ili Word za veb

Kreira novi Word dokument u prozoru pregledača (Word za veb), koji se automatski čuva u vašoj OneDrive for Business biblioteci (pogledajte Šta je novo u programu Word).

Excel ili Excel Online

Pravi novu Excel radnu svesku u prozoru pregledača (Excel Online), koja se automatski čuva u vašoj OneDrive for Business biblioteci (pogledajte odeljak Šta je novo u programu Excel Online).

PowerPoint ili PowerPoint za veb

Kreira novu PowerPoint prezentaciju u prozoru pregledača (PowerPoint za veb), koja se automatski čuva u OneDrive for Business biblioteci (pogledajte članak Osnovni zadaci u programu PowerPoint za web).

OneNote ili OneNote Online

Otvara vašu OneNote beležnicu u prozoru pregledača (OneNote Online), koja se automatski čuva u OneDrive for Business biblioteci (pogledajte članak Osnovni zadaci u programu OneNote za veb).

SharePoint

Otvara se SharePoint, gde možete da delite svoj rad, radite sa drugima, organizujete projekte i timove i otkrivate osobe i informacije (pogledajte članak Prvi koraci uz SharePoint).

Teams

Otvara Teams, radni prostor usmeren na ćaskanje (pogledajte članak Brzi početak za Microsoft Teams).

Yammer

Vodi vas do usluge Yammer, društvene mreže vaše organizacije (pogledajte članak Upoznajte Yammer).

Administrator
(dostupno samo za Office 365 administratore)

Vodi vas do centra administracije (pogledajte ovaj članak za više informacija).

Šta još treba da znam?

Iz pokretanja aplikacija kliknite na Sve aplikacije da biste videli abecednu listu Office 365 aplikacija koje su dostupne. Odatle možete da potražite određenu aplikaciju i da je zakačite u pokretanje aplikacija ukoliko već niste.

Neke aplikacije se možda neće pojaviti u pokretanje aplikacija dok se te funkcije ne aktiviraju (to najčešće rade Office 365 administratori). Na primer, ako Office 365 administrator nije aktivirao uslugu SharePoint Online, nećete videti Delve u pokretanje aplikacija.

Takođe pogledajte

Personalizovanje utiska pri radu sa uslugom Office 365

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×