Upotreba fascikli za pretragu u cilju prikupljanja poruka koje su označene kao važne

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Korišćenjem Fascikle za pretragu, možete brzo da pronađete sve poruke za koje nivo važnosti postavljeno na važnost: visoko, bez obzira na fasciklu u kojoj su smešteni. Poruka sa postavkom važnost: visoko se pojavljuju na listi poruka sledeća ikona.

Important message

Napomena : Da biste brzo pronašli sve poruke ili stavke programa Outlook, koristite trenutne pretrage.

Da biste pronašli sve poruke koje imaju nivo važnosti podešen na postavku „Velika“, postupite na sledeći način:

  1. U programu Pošta, u meniju Datoteka, postavite pokazivač na stavku Novo, a zatim izaberite stavku Fascikla za pretragu.

    Savet : Pritisnite kombinaciju tastera CTRL+SHIFT+P da biste otvorili dijalog Nova fascikla za pretragu.

  2. U oknu Izaberite fasciklu za pretragu, u odeljku Čitanje pošte izaberite stavku Važna pošta.

  3. Sa liste Pretraži poštu u izaberite lokaciju za isporuku pošte koju će obuhvatati ova fascikla za pretragu, a zatim kliknite na dugme U redu.

    Nova fascikla za pretragu pod imenom Važna pošta biće kreirana u Okno za navigaciju u fascikli Fascikle za pretragu.

    Napomena : Fascikle za pretragu su specifične za lokaciju za isporuku. Na primer, vaša lokacija za isporuku možda Microsoft Exchange poštansko sanduče ili na datoteka ličnih fascikli (.pst) za POP3 nalog e-pošte. Da biste pretražili isporuke na više lokacija, morate da kreirate fasciklu za pretragu za svaku lokaciju za isporuku.

Savet : Da bi se fascikla za pretragu pojavila u oknu Omiljene fascikle, desnim tasterom miša kliknite na nju, a zatim izaberite stavku Dodaj u Omiljene fascikle. Fascikle za pretragu možete da prevlačite nagore i nadole u oknu Omiljene fascikle kako biste napravili željeni raspored.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×