Upiti o bezbednosti pojavljuju se tokom prezentacije

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Simptomi

Upozorenja o bezbednosti iz Microsoft Office Centra za pouzdanost pojavljuju se kada otvorite prezentaciju ili kliknete na određeni sadržaj u prezentaciji.

Uzrok

Vaša prezentacija sadrži sadržaj koji možda nije bezbedan (na primer, Izvršna datoteka ili makro). Po svom dizajnu, centar za pouzdanost proverava sve datoteke koje možda nije bezbedan i prikazuje upozorenje o bezbednosti.

Rešenje

Ako ne želite da Centar za pouzdanost proverava datoteku tokom održavanja prezentacije, pre nego što publika stigne, premestite prezentaciju na pouzdane lokacije na računaru na kojem nameravate da održite prezentaciju.

Da biste prikazali trenutni bezbednosti i postavke privatnosti na računaru u centru za pouzdanost, pogledajte članak Pregled bezbednosnih postavki u centru za pouzdanost.

Da biste premestili prezentacije na pouzdanoj lokaciji, pogledajte članak Kreiranje, uklanjanje, ili promena pouzdane lokacije za datoteke.

Napomene : 

  • Da biste održali zaštitni nivo bezbednosti, premestite prezentaciju na pouzdanu lokaciju i nemojte menjati podrazumevane postavke Centra za pouzdanost na manje sigurnu bezbednosnu postavku.

  • Možete da koristite prikaz za izlagača da biste sprečili bezbednosnih upozorenja da se pojavi gde možete da ih vidite publikom. Bezbednosna upozorenja se pojavljuju na ekranu računara izlagača, ali ne na projektor (ili ekrana) koje publika ne vidi. Da biste omogućili prikaz za izlagača u programu PowerPoint, pogledajte članak Prikaz beležaka govornika privatno tokom održavanja prezentacije na više monitora.

Savet : 

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×