Upiti o bezbednosti pojavljuju se tokom prezentacije

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Simptomi

Bezbednosna upozorenja sa lokacije Microsoft Office Trust Center se pojavljuju kada otvorite prezentaciju ili kliknite na određeni sadržaj u prezentaciji.

Uzrok

Vaša prezentacija sadrži sadržaj koji možda nije bezbedan (na primer, izvršna datoteka ili makro). Po svom dizajnu, centar za pouzdanost proverava sve datoteke koje možda nije bezbedan i prikazuje upozorenje o bezbednosti.

Rezolucija

Ako ne želite datoteku da biste proveriti tako što ćete centar za pouzdanost dok održavate prezentaciju, pre nego što publici stigne, premestite prezentaciju pouzdane lokacije na računaru na kom planirate za vođenje prezentacije.

Da biste prikazali trenutni bezbednosti i postavke privatnosti na računaru u centru za pouzdanost, pogledajte članak Pregled bezbednosnih postavki u centru za pouzdanost.

Da biste premestili prezentacije na pouzdanoj lokaciji, pogledajte članak Dodavanje, uklanjanje, ili promena pouzdane lokacije.

Napomene: 

  • Da biste zadržali zaštitne nivo bezbednosti, premestite prezentaciju na pouzdanu lokaciju umesto da menjate podrazumevane postavke centra za pouzdanost u manje bezbedno bezbednosnu postavku.

  • Možete da koristite prikaz za izlagača da biste sprečili bezbednosnih upozorenja da se pojavi gde možete da ih vidite publikom. Bezbednosna upozorenja se pojavljuju na ekranu računara izlagača, ali ne na projektor (ili ekrana) koje publika ne vidi. Da biste omogućili prikaz za izlagača u programu PowerPoint, pogledajte članak Prikaz beležaka govornika privatno tokom održavanja prezentacije na više monitora.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×