Upit da pokrenete Outlook bez povezivanja sa Microsoft Exchange Server nalog

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete da navedete da li Microsoft Outlook bi trebalo da zatraži da izaberete između rada na mreži ili van mreže sa Microsoft Exchange Server nalog ili uvek Pokreni u režimu rada na mreži kada Exchange poštanskog sandučeta koja je dostupna.

Napomena :  Potreban je Microsoft Exchange Server nalog.

  1. Izaberite karticu Datoteka.

  2. Izaberite stavku Postavke naloga, a zatim Postavke naloga.

    Stavka „Postavke naloga“ u prikazu „Backstage“

  3. Na kartici E-pošta izaberite Exchange nalog, a zatim kliknite na dugme Promeni.

  4. Kliknite na dugme Još postavki.

  5. Na kartici Opšte postavke, u okviru za grupisanje Pri pokretanju izaberite opciju Automatski otkrij stanje veze ili opciju Ručno upravljanje stanjem veze.

Više informacija o ove dve opcije

Automatsko otkrivanje povezivanje stanje    Pokretanja programa Outlook u režimu rada van mreže ako veze sa Exchange serverom nije dostupna.

Ručno upravljanje stanjem veze    Kada se Outlook pokrene, bićete upitani da odaberete da li želite da radite na mreži ili van mreže. Ova opcija vam pruža mogućnost da radite van mreže, čak i ako veze sa Exchange serverom je dostupna.

Napomena : Ako niste podesili Outlook za rad van mreže i ne koristite Keširani režim Exchange servera, Outlook podataka nije dostupna kada postoji veza sa Exchange serverom.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×