Podešavanje usluge Office 365 za preduzeća

Upisivanje za Office 365 Business Premium

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Prijavljivanje za Office 365 poslovni plan

 1. Da biste se upisali za Office 365 Business plan, idite na sajt Office proizvoda i odaberite stavku kupi odmah.

 2. Odaberite plan za koji želite da se upišete. U ovom primeru biramo Office 365 Business Premium.

 3. U okviru Rezime porudžbineunesite broj korisnika koje imate, uključujući vas i odaberite mesečni ili godišnji poslovni plan. Zatim odaberite stavku dalje.

 4. U okviru informacije o sebi, unesite poslovne informacije, kao što su e-pošta, broj telefona i zemlja, a zatim kliknite na dugme dalje.

 5. Unesite adresu na kojoj ćete koristiti Office 365, a zatim kliknite na dugme dalje.

 6. Odaberite stavku SMS me ili me Pozovite kao metod verifikacije, kliknite na dugme Pošalji verifikacioni kôd, a zatim odaberite stavku dalje.

 7. Unesite kôd koji vam je poslat, a zatim kliknite na dugme Potvrdi.

 8. U okviru Kreiranje poslovnog identiteta, odaberite tip imena domena koji ćete koristiti, unesite ime domena i odaberite stavku dalje.

 9. Prijavite se na nalog domena i odaberite da date Office 365 Access.

 10. Posle uspešne verifikacije Unesite korisničko ime i lozinku, a zatim kliknite na dugme dalje.

 11. U okviru naplata naloga plaćanjaunesite detalje o plaćanju, a zatim odaberite stavku Postavi porudžbinu.

Dodavanje korisnika i povezivanje domena

 1. Kada ste prijavili porudžbinu za Office 365 pretplatu u okviru koraka 11, odaberite stavku Početak.

 2. Na stranici Dodavanje novih korisnika dodajte imena za prikaz i korisnička imena zaposlenih ili druge osobe koje će koristiti Office 365 sa vama, a zatim kliknite na dugme dalje.

 3. Na stranici deljenje akreditiva za prijavljivanje unesite alternativnu e-adresu (nerad) adrese za korisnike, a zatim izaberite stavku Pošalji e-poruku. (Ako nemate njihove e-adrese, kliknite na dugme Preuzmi ili Štampaj i dajte im akreditive kasnije.) Izaberite stavku Dalje.

 4. U okviru Migracija e-porukaodaberite stavku ne Migrirajte e-poruke. To će biti urađeno kasnije u programu Outlook. Izaberite stavku Dalje.

 5. Na stranici Povezivanje domena odaberite stavku Dodaj zapise, a zatim odaberite stavku dalje. (Ako još niste spremni da koristite Office 365 za e-poštu, odaberite stavku Izađi i nastavi kasnije.)

 6. Kada se to od vas zatraži, ponovo se prijavite na nalog imena domena i prihvatite odziv da biste dozvolili usluzi Office 365 da ažurira ime domena.

 7. Na stranici za podešavanje završetka instalacije možete da ocenite svoje iskustvo ako želite da dodate komentar, a zatim odaberete stavku Idi u centar administracije.

 8. Idite u obilazak funkcija ako želite, a zatim odaberite stavku Idi na Podešavanje. Odavde možete da instalirate Office aplikacije, kao što su Word, Excel i PowerPoint ili da isprobajte druge poslovne aplikacije. Takođe vidite da je podešavanje e-pošte dovršeno.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×