Unošenje šifre proizvoda za programe sistema Office 2007

Prilikom instaliranja programa iz sistema Microsoft Office 2007 od vas će biti zatraženo da upišete ili nalepite šifru proizvoda od 25 znakova.

Važno   Preporučuje se da unesete šifru proizvoda, iako se to od vas neće tražiti prilikom instalacije, zato što na taj način možete da utvrdite da je vaš softver legalan. Programe sistema Microsoft Office 2007 možete da pokrenete do 25 puta, a tek zatim će se od vas zatražiti da unesete šifru proizvoda. Ukoliko niste uneli važeću šifru proizvoda, nakon ovog grejs perioda softver će preći na režim smanjene funkcionalnosti i brojne funkcije neće biti na raspolaganju.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Pronalaženje šifre proizvoda za probnu verziju proizvoda

Pronalaženje šifre proizvoda za kompletnu verziju proizvoda

Pronalaženje šifre proizvoda za probnu verziju proizvoda

U zavisnosti od toga na koji je načina nabavljena probna verzija proizvoda (putem CD-a ili DVD-a, preuzimanjem, pretplaćivanjem ili prethodnim instaliranjem proizvoda od strane proizvođača računara, preprodavca ili projektanta sistema), šifra proizvoda može da se pronađe na jedan od sledećih načina:

  • Ikona „Probna verzija" na radnoj površini Slika ikone kada je na raspolaganju prethodno instalirana probna verzija.

  • Nalepnica na omotu CD-a ili nekoj drugoj ambalaži.

  • Kartica za identifikaciju Microsoft proizvoda.

  • E-poruka sa potvrdom koja se dobija preuzimanjem sa mreže, ili obaveštenje o obnavljanju pretplate.

Važno   Ako niste u mogućnosti da pronađete šifru proizvoda za probnu verziju proizvoda, posetite lokaciju Probne verzije programskih paketa sistema Microsoft Office 2007 za lične računare da biste dobili više informacija o tome kako da zatražite šifru proizvoda.

Vrh stranice

Pronalaženje šifre proizvoda za kompletnu verziju proizvoda

Šifra proizvoda kompletne verzije proizvoda može da se pronađe ili potraži na nekoj od sledećih lokacija:

  • Na nalepnici omota CD-a ili nekog drugog pakovanja.

  • Na certifikatu o autentičnosti.

  • U e-poruci sa potvrdom o kupovini preko mreže.

Važno   Nemojte izgubiti svoju šifru proizvoda. Sačuvajte pakovanje ili zapišite broj i čuvajte ga na sigurnom mestu. Ako ipak izgubite šifru proizvoda, pročitajte članak u Microsoft bazi znanja Dobijanje nove šifre proizvoda za program sistema Office.

Ako dobijete poruku o grešci ili naiđete na problem, posetite Centar sa resursima za instalaciju sistema Microsoft Office 2010 (samo na engl.) za informacije o rešavanju problema i načinu stupanja u kontakt sa Microsoft podrškom za proizvode.

Primenjuje se na: Excel 2007, Word 2007, Outlook 2007, PowerPoint 2007, Access 2007, Publisher 2007, Visio 2007, OneNote 2007, Project 2007, Office 2010, Visio Standard 2007, Project Standard 2007Da li su vam ove informacije koristile?

Da Ne

Kako da je poboljšamo?

255 preostalo znakova

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!

Promeni jezik