Umetanje video zapisa na mreži u OneNote 2016 za Windows

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

OneNote 2016 nema mogućnost da ugradite video zapisi desno u stranice. Dodavanje video zapisa čini organizovanje Beležnica bolje i sjajno ako kreirate interaktivno Beležnica da biste delili sa drugima. Možete da ugradite video zapise iz raznih izvora, sa više opcija na putu.

Da biste dodali video zapisa u programu OneNote, uradite sledeće:

  1. Kopirajte vezu video zapisa iz izvora video zapisa.

  2. Na stranici na koju želite da dodate video izaberite stavke Umetanje > Video na mreži.

    Snimak ekrana umetanja ugrađenog video zapisa u OneNote 2016.

  3. Nalepite vezu u polje adrese video zapisa i kliknite na dugme U redu.


Napomena: Ako ova funkcija ne pojavi bude dostupan, obavezno instalirajte najnovije ispravke za Office na vašem računaru, a zatim ponovo pokrenite OneNote 2016 za Windows.

Podržani video lokacije

OneNote 2016 podržava ugrađivanje video sadržaja sa lokacije kao što su Dailymotion Vimeo, YouTube i drugim osobama. Za najnovije listu podržanih lokacijama i uslugama, pogledajte ugrađivanje sadržaja u programu OneNote.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×