Umetanje trenutnog datuma i vremena na stranicu u programu OneNote Online

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Svaki put kada kreirate novu stranicu u neku od OneNote Beležnica, oznake datuma i vremena se automatski dodaje na stranicu. Međutim, možda ćete želeti i da biste umetnuli trenutni datum i vreme u beleškama, na primer, da biste označili tekst ili pratite hronološke događaje, kao što su evidencija telefonskih poziva ili unosi na blogu ili nalog.

Možete ručno da upišete trenutnog datuma i vremena u programu OneNote Online, ali ako želite da dodate oznake datuma i vremena sa kratkim tasterske prečice, možete da koristite OneNote aplikaciju za računare na Računaru Windows ili Mac računaru. Više informacija potražite u članku nešto od sledećeg:

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×