Umetanje teksta sa prikazom strukture iz drugog programa u PowerPoint prezentaciju

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako želite da date prezentacije na osnovu postojećeg izveštaja ili drugih prikaza strukture dokumenta (kreiran u programu Microsoft Word ili bilo koji program koji podržava upotrebu stilova naslova), možete da koristite strukturu dokumenta tako što ćete umetnuti dokument u PowerPoint.

Kada umetnete i da koristite prikaz strukture iz Microsoft Word 97-2003 dokument (.doc), Word 2010 ili 2007 dokument (.docx), tekstualne datoteke (.txt) ili obogaćenog teksta (.rtf) formatu datoteke u PowerPoint prezentacije, tekst u prezentaciji se oblikuje na osnovu stilove u originalnu prikaza strukture dokumenta ili datoteke naslova.

 1. Na kartici Početak , u grupi Slajdovi kliknite na malu strelicu nadole pored stavke Novi slajd.

  PowerPoint Ribbon Image
 2. Izaberite stavku Slajdovi iz prikaza strukture.

 3. Pronađite datoteku koja sadrži prikaz strukture koji želite da umetnete u prezentaciju i kliknite dvaput na nju.

  Datoteka se otvara u programu PowerPoint.

  Napomene : 

  • Ako izvorna datoteka sadrži bez stilove naslova (na primer, tekstualne datoteke koja sadrži samo čisti tekst), PowerPoint kreira prikaz strukture na osnovu pasusa u izvornoj datoteci.

  • Kada umetnete teksta prikaza strukture iz HTML dokumenta, naslove i njihove pozicije ostati isto kao što su u HTML dokument. Međutim, sav tekst, pojavljuje se u jednu okvir za tekst na slajdu.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×