Umetanje tabele u publikaciji

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Da biste brzo umetnuli osnovnu tabeli, kliknite na stavku Umetni > Tabela i pomerajte kursor preko koordinatne mreže sve dok ne markirate željeni broj kolona i redova.

Izbor kolona i redova

Kliknite na dugme i tabele pojavljuje se u publikaciji. Ako morate da izvršite podešavanja, možete da koristite padajući meni da biste dodali ili izbrisali tabelu redove ili kolone.

Kada kliknete na tabelu, pojavljuje se kartica Alatke za tabelu.

Kartica „Alatke za tabelu“

Koristite Alatke za tabelu da biste odabrali druge boje, stilovi tabele, Dodajte ivicu u tabeluili Uklanjanje ivica iz tabele.

Napomena: Da biste umetnuli tabelu sa više od 10 kolona i osam redova, kliknite na dugme Umetni > tabela > Umetni tabelu, a zatim postavite broj kolona i redova koje želite u dijalogu Kreiranje tabele .

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×