Umetanje tabele

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako želite da organizujete informacije u beleškama, možete da kreirate tabelu.

  1. Kliknite na dugme Umetni > tabelai zatim pomerajte pokazivač miša iznad koordinatne mreže da biste izabrali željenu veličinu tabele koje želite.

  2. Kliknite na markiranu ćeliju u donjem desnom uglu.

    Umetanje tabele u programu OneNote.

Napomena :  Kada dodate novu tabelu na stranicu, OneNote otkriva skrivenu karticu Alatke za tabele na traci. U njoj možete izabrati i oblikovati tabelu. Da biste se u bilo kom trenutku vratili na ove alatke, kliknite bilo gde u tabeli na stranici sa beleškama. Većini komandi za tabele možete pristupiti i tako što ćete kliknuti desnim tasterom miša na neku ćeliju tabele i izabrati komandu Tabela.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×