Umetanje slike u beleške u programu OneNote 2016 za Windows

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Uz OneNote 2016 na stranice možete da dodajete slike, grafiku i clip art stavke kako biste umetnuli dodatne informacije ili za vizuelno oživljavanje pomoću ukrasne pozadine.

  1. Odaberite stavke Umetanje > Slike.

    Snimak ekrana dugmeta „Umetni slike“ u programu OneNote 2016.

  2. Pomerite se do slike.

  3. Izaberite datoteku, a zatim odaberite stavku Umetni.

Pošto se slika stavi u beleške, možete kliknuti na nju da biste je izabrali, a zatim koristiti regulatore za izbor koji se pojavljuju oko slike da biste joj podesili ili promenili veličinu.

Ako želite da imate mogućnost kucanja beležaka preko slike, prevucite sliku na položaj na kom želite da bude, kliknite desnim tasterom miša na nju i izaberite stavke Redosled > Pošalji nazad

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×