Umetanje slike u beleške

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

U Microsoft Office OneNote 2007, možete da umetnete slike, grafike i Clip Art kolekciju u beleške.

Umetanje slike iz datoteke

  1. U meniju Umetanje postavite na slikei zatim kliknite na dugme Iz datoteke.

  2. U dijalogu Umetanje slike idite na lokaciju na kojoj se nalazi datoteka, kliknite na dugme da biste izabrali datoteku, a zatim kliknite na dugme Umetni.

Umetanje slike iz World Wide Web

  1. U meniju Umetanje postavite pokazivač na slike, a zatim izaberite stavku Iz datoteke

  2. U dijalogu Umetanje slike u polje ime datoteke otkucajte ili nalepite punu URL ADRESU datoteke slike i kliknite na dugme Umetni.

Napomena : Možete da komentarišete slike koje ste umetnuli u beleške tako što ćete otkucati tekst iznad njih. Stoga, za razliku od najviše drugim Microsoft Office programima, klik na umetnutu sliku u programu OneNote ne izaberite sliku. Umesto toga, postavlja se mesto umetanja za kucanje teksta. Da biste izabrali sliku koju ste umetnuli, Pomerite pokazivač preko njega. Plava isprekidana ivica se pojavljuje oko slike i plavo Krstić regulator se pojavljuje pored slike. Kliknite na ivicu ili regulator da biste izabrali sliku. Kada izaberete sliku, kliknite i prevucite ga na novu lokaciju na stranici.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×