Umetanje slike sa kamere

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Sada, Office 365 mogu na Office Mobile za Windows 10 i Office za Android sa uređaja omogućenih za kamere možete lako fotografije i umetnite ih direktno u svoje datoteke.

Umetanje slike sa kamere

  1. Na traci, izaberite stavku Umetni > slika >kamere.

    Prikazuje Umetanje slike sa kamere opcija u sistemu Office Mobile za Windows 10

  2. Otvoriće se vaš uređaj kamere.

    U zavisnosti od toga koji uređaj koristite, možda ćete moći da izvršite neke jednostavne uređivanja pre nego što umetnete fotografije. Kada završite, fotografije će biti umetnuta direktno u datoteku na kojoj radite.

Umetanje slike bele table (Android samo)

Ako želite da umetnete sliku bele table u dokument ili prezentaciju, Office za Android možete da iskoristite snagu programa Office Lens će vam pomoći da to uradite. Jednostavno sledite ovaj postupak da izvadite sliku bele table sa svog uređaja kamere, a kada dodirnete dugme u redu da biste označili da budete zadovoljni sa slikom ćete dobiti priliku da ukazuju na to da je slika bele table.

Slika bele table za dokument ili prezentaciju

Dodirnite ikonu u gornjem desnom uglu bele table i Office Lens će čišćenje sliku.  Kad je gotovo dodirnite dugme potvrde na dnu da biste umetnuli sliku u dokument.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×