Umetanje skenirane slike u programu OneNote

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako imate skener, u beležnice možete dodati razne stvari  – stare fotografije, vizitkarte, potvrde, čak i žvrljotine na salveti.

Savet : Ako nemate skener, možete da koristite pametni telefon i Office Lens aplikacije za Windows phone, iPhoneili Android za snimanje beležaka i informacija sa belih tabli, menija, znakova i bilo čega što ima mnogo teksta i šaljete slike u programu OneNote.

  1. Kliknite na stranicu tamo gde želite da se pojavi skenirana slika i izaberite stavke Umetni > Skenirana slika.

    Umetanje skeniranih slika u beleške

  2. Odaberite rezoluciju skeniranja tako što ćete izabrati stavku Veb kvalitet (najbolji izbor samo za prikaz na ekranu) ili Kvalitet štampanja (najbolji izbor ako planirate da odštampate stranicu). Skener vam takođe može prikazati dodatne opcije.

  3. Kliknite na dugme Umetni.

Ako ste skenirali sliku koja sadrži tekst, OneNote može da pročita i kopira tekst sa slike.

Napomena :  Skeniranje nije dostupno ako koristite 64-bitnu verziju programa OneNote u 64-bitnoj verziji operativnog sistema Windows.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×