Umetanje simbola i specijalnih znakova u programu Word na mobilnom uređaju

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Postoji nekoliko načina na koje možete da koristite mobilni uređaj da biste dodali specijalne znakove u dokumente.

Korišćenje tastature za dodir

Dodir tastaturi sadrži ugrađeni specijalnih znakova koji se ne prikazuju na ekranu. Da biste ih videli, pritisnite i držite taster odgovarajućih dok se ne pojavi grupe specijalne znakove ili simbole. Zatim možete odabrati da biste umetnuli znak ili simbol u dokumentu. U ovom primeru, specijalne znakove koji su dostupni za taster e prikazane su u operativnom sistemu Windows Mobile.

Specijalni znakovi

Instaliranje aplikacije ili programskih dodataka koji uključuju tastature simbola i specijalnih znakova

Postoje aplikacije nezavisnih proizvođača tastature koji pružaju simbola ili specijalne znakove u Google Play prodavnice (za Android uređaje), prodavnicu aplikacija ili iTunes (za iPad i iPhone) ili Microsoft Store (za Windows mobilnim uređajima). Pretraga simbola ili pretragu za određeni tip simbol koji su vam potrebni (na primer, matematičkih simbola).

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×